Whatsapp publicējis jauninājumu, kuru tik ļoti sen gaidīja vairāku tūkstoši lietotāju! Tas beidzot ir klāt!

Beidzot parādījusies ilgi gaidītā iespēja WhatsApp ziņu apmaiņas aplikācijā. Tāpēc pastāstīsim, kā to izdarīt, un kāpēc šī funkcija dažās ierīcēs neparādījās.

WhatsApp aplikācija ir pazīstams ar to, ka noderīgas funkcijas tajā parādās ārkārtīgi reti, un dažas no pamatfunkcijām daudziem vēl nesen pilnībā nebija pieejamas.

Bet kopš 22. maija aplikācija ir ieguvusi iespēju rediģēt ziņas, ko pieprasīja gandrīz visi lietotāji. Nespēja labot drukas vai citas kļūdas bija viena no galvenajām WhatsApp problēmām, ar kuru jums vairs nav jāsamierinās. Funkcija pakāpeniski parādās visās mobilajās ierīcēs, kā arī WhatsApp tīmekļa versijā.

 

Kā rediģēt ziņojumu vietnē WhatsApp?

Pirmkārt, aplikācija jāatjaunina. Ja lietotņu veikalā (piemēram, Google Play) ir atspējota automātiskā atjaunināšana, jums tas jādara manuāli. Ja aplikācija netiek atrasta Google Play vai nav lejupielādējama, varat instalēt APK versiju no oficiālās vietnes.

Lasi vēl: Skumja ziņa saistībā ar veikalu ”Lidl”; saņemti vairāki iesniegumi

Ziņu rediģēšanas funkciju var nebūt viegli atrast – izstrādātāji nolēma to ievietot atsevišķā konteksta izvēlnē. Iespējams, ka nākotnē tas tiks labots un ļaus ātrāk piekļūt vēlamajai ikonai.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment