Sēru vēsts: Annas Jansones dzīvesbiedrs beidzot atklāj kā juties saņemot ziņas, ka viņa sieva iespējams ir atrasta

Diemžēl saņemta sēru vēsts, ka iespējams atrasta pērn pazudusī sieviete. Annas Jansones dzīvesbiedrs beidzot atklāj kā juties saņemot šīs skumjās ziņas, ka viņa sieva iespējams ir atrasta, tomēr ne dzīva. 

Kā zināms šī gada janvārī likumsargi pazudušās Jansones aktīvus meklēšanas darbus bija pārtraukuši, aicinot šajā momentā sabiedrību būt vērīgiem Lielā Ķemeru tīreļa apvidū.

Kā jau iepriekš tika noskaidrots šajā situācijā, ka pirms pazušanas Jansone iegādājusies antifrīza pudeli un tā viņai noteikti ir bijusi līdzi, lai arī kurp viņa būtu gājusi.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Atgādināsim, ka sieviete ar bērnu pazuda 1.novembrī pērnā gadā. Diemžēl sievietes 4 mēnešus vecā meitiņa tika atrasta automašīnā, tomēr ne dzīva. Kā vēlāk noskaidrojās, tad nekas neliecināja, ka sieviete viņai ko nodarījusi. Cilvēki lemj, ka iespējams māte nesaprata kas notiek.

Bija nobijusies, apjukusi un nesaprata kā rīkojas un nolēma pamest automašīnu un doties nezināmā virzienā. Tikai vēlāk likumsargi aktīvi uzsāka meklēšanas darbus.

Kā zināms viņa pazušanas dienā pārvietojās ar nomas automašīnu “Toyota Corolla”, ko vēlāk likumsargi arī atrada, tomēr sievietes iekšā nav bijis. Zināms, ka arī kinologi strādāja ap šo automašīnu.

Mūsu senči ticēja, ka 28.jūlija vakarā ir jāizdara šis un tad tu visu gadu dzīvosi pārticībā un labklājībā!

Kā sabiedrība tika informēta, tad suņi nebija uzgājuši pēdas, bet ja arī bija tās kaut kur aprāvās. Nekas aizliegts arī netika atrasts, nedz automašīna, ne tās apkārtnē.

Lasi vēl: Skarba izrēķināšanās: Globa nosauca divas zvaigžņu zīmes, kuras dzīve sodīs jūlija beigās

Kā zināms ziemā meklēšana tika pārtraukta. Kā minēja viņas dzīvesbiedrs, tad meklēšana tika pārtraukta dēļ sniega un puteņiem. Viņš stāsta, ka sniegā neviens tāpat neko neatradīs.

Viņš uzsvēra, ka jāgaida ir pavasaris. Arī pavasaris pagāja bez pēdām, tomēr tagad izskanēja ziņa, ka iespējams Jansone ir atrasta, tomēr ne dzīva. Tika nosaukta vieta, kur iespējams viņas ķermenis tika atrasts.. 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment