Sēru vēsts: Annas Jansones dzīvesbiedrs beidzot atklāj kā juties saņemot ziņas, ka viņa sieva iespējams ir atrasta

Valsts likumsargi ir saņēmuši ziņojumu par atrastu cilvēka ķermeni un mantām, kas, iespējams, atbilst novembrī pazudušās Annas Jansones aprakstam.

Šis viss tika atrasts Kalnciema pagastā, tikai pāris kilometru attālumā no vietas, kur pērn novembrī tika atrasta automašīna ar ne dzīvo Annas bērniņu. Lai gan apvidus iepriekš tika pārmeklēts, konkrētajai vietai masveida meklēšanas laikā nebija iespējams piekļūt ūdens dēļ.

Kā zināms, dēļ vasaras karstuma ūdens ir atkāpies un arī tur kāds vietējais iedzīvotājs atrada šo ķermeni. Jansones dzīvesbiedrs atklāja savas jūtas. 

Viņas dzīvesbiedrs soctīklos raksta, ka Anna ir atrasta, tomēr ne dzīva. Pastāv, protams, procentuāla iespējamība, ka tā neesot viņa. Būšot vēl NS ekspertīze. Dzīvesbiedru pie viņas ielaiduši neesot.

Viņš atklāj, ka ir aizkaitināts, jo vēlējies viņu redzēt. Tomēr saprot, ka iespējams ne līdz galam ir bijis tam gatavs, bet vēlējies to darīt. Galu galā viņam tas neesot ļauts.

Viņš izsaka visiem pateicību, kuri palīdzēja kā vien spēja šajā garajā un smagajā periodā. Viņš atgādina, ka iespējams vēl ik pa laikam publicēs soctīklos ziņas par viņa dzīvesbiedreni un to kā šī lieta virzās uz priekšu.

Tāpat vīrietis iekš interneta vides un tā lietotājiem lūdz ieteikt labus apbedītājus. Viņš saprot, ka steigas jau šobrīd īsti nav un vēl nezina kā šis process virzīsies uz priekšu.

Lasi vēl: Sinoptiķi izplata paziņojumu uz tuvākajām stundām Latvijā! Negaiss strauji tuvojas šiem reģioniem

Atgādināsim, ka pie atrastā ķermeņa bijušas Annas Jansones mantas, kas liek domāt, ka tā ir viņa, tomēr tikai un vienīgi ekspertīze liks saprast vai tā ir viņa, vai tomēr nē.

Pirms viņas atrašanas viņš atklāj, ka bija daudzi cilvēki, kuri viņam ieteikuši samierināties ar esošo situāciju un vienkārši dzīvot tālāk, tomēr viņš uzskata, ka meklējumi nedrīkstēja apstāties.

 

Leave a Comment