Senā vārdu nozīme: Trīs vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem vienmēr būs nauda

Otrajā vietā ir Valdis. Pati šī vārda būtība tulkojumā nozīmē “pieder pasaulei”. Šī slēptā vārda nozīmē Valda dzīvē darbojas tik spēcīgi, ka viņam ir ļoti viegli izveidot biznesu un būvēt sociālos tiltus. Šī vārda īpašnieki viegli nodibina kontaktu. Tie ir komunikatori. Šāda viegluma un sava izsmalcinātā prāta dēļ viņi veido paši savu mazo Visumu.

Bet viņus neinteresē tikai nauda, viņi ir sava veida šahisti, viņiem pelnīšanas procesi ir daudz svarīgāki par rezultātu. Valdi ir intrigu meistari, viņiem naudas pelnīšana ir māksla, ko viņi meistarīgi pārvalda.

Lasi vēl: Divi patiešām ģeniāli veidi, kā ātri izžāvēt jebkuru apģērbu: nepieciešami tikai dvieļi

 

Trešajā vietā ir Dāvids. Tie ir vīrieši, kuriem neveicas, bet viņi prot iegūt bagātību sev, neskatoties uz apstākļiem un situācijām. Dāvidiem viss nāk grūti, ar mokām, bet viņi kā tanks virzās uz savu mērķi.

Izgāju pagalmā un secināju, ka man nozagti vērtīgi dārza instrumenti. Kad sapratu, kas to izdarījis, paliku uz “pauzes”

Viņu devīze ir: “Es redzu mērķi, es neredzu šķēršļus”. Reizēm viņi rīkojas rupji, drosmīgi, nokļūst sadursmēs. Viņi nebūs tie, kas nodarbosies ar smalkām manipulācijām.

Lasi vēl: Latvijas viena no lielākajām bankām plāno dāvināt naudu šiem iedzīvotājiem svētkos!

Lasi vēl: Izgāju pagalmā un secināju, ka man nozagti vērtīgi dārza instrumenti. Kad sapratu, kas to izdarījis, paliku uz “pauzes”

Bet Dāvids ņem no šīs dzīves to, kas viņam vajadzīgs. Šī vārda īpašniekiem būt bagātam ir pašsaprotama lieta.

Leave a Comment