Šaušalīga nāve: Sievietei dzīvoklī nesen tika nomainīti krāni. Vēlme nomazgāties izvērtās traģēdijā

Sievietei dzīvoklī nesen tika nomainīti krāni. Vēlme nomazgāties izvērtās traģēdijā. Šis notikums pārsteidza simtiem iedzīvotāju. Sieviete bija 94 gadu vecumā. 

 

Sanktpēterburgas Maskavas rajonā Šturmanska ielā, gāja bojā vecāka gadagājuma sieviete. Traģēdija notika, kad 94 gadus vecā Ļeņingradas blokādē savulaik izdzīvojusī sieviete mazgājās vannā. Pēc sākotnējās informācijas pārtrūkusi karstā ūdens caurule.

Vanna piepildījās ar verdošu ūdeni, un pensionāre pati saviem spēkiem nevarēja no tās izkļūt. Sieviete guva trešās pakāpes apdegumus un nomira.

Jeļena Filatova, Maskavas rajona iedzīvotāju sociālo pakalpojumu centra direktora vietniece sociālā darba jautājumos, medijiem norādīja, ka sociālie darbinieki strādāja ar sirmo kundzi.

“Viņai ir brāļadēls. Es nevaru runāt bērnu vārdā. Kad notika traģēdija, viņa bija mājās viena. Dzīvoklī viņa pārvietojās pati, ar grūtībām, ar staigulīša palīdzību. Zinu, ka decembrī notika krānu maiņa virtuvē un vannas istabā, divās vietās. Es nezinu, kas tieši mainīja un organizēja darbu,” sacīja sociālā centra darbiniece.

Vienlaikus Maskavas apgabala administrācija paziņoja, ka saistībā ar Ļeņingradas blokādē izdzīvojušās sieviete nāvi tiek veikti izmeklēšana, kuras rezultātā tiks noskaidrots nāves cēlonis.

“Ar kopīpašumu saistītie aukstā un karstā ūdens padeves stāvvadi ir tehniski labā stāvoklī. Plīsums radās iekšējās santehnikas defekta dēļ,” piebilda preses dienests.

Lasi vēl: Pati Vanga šo sastādīja: 3 sieviešu vārdi, kuri to īpašniecēm piesaista neveiksmes kā magnēts

Nelaimes gadījumi ar veciem cilvēkiem notiek daudzviet. Janvāra sākumā Sergeja Pasoda rajona Peresvet ciemā 87 gadus veca sieviete diennakti nogulēja vannā. Par pensionāri sāka uztraukties kaimiņi, kad viņa pārstāja atbildēt uz telefona zvaniem un neatvēra durvis, viņai bija palicis slikti.

 

Leave a Comment