Pati Vanga šo sastādīja: 3 sieviešu vārdi, kuri to īpašniecēm piesaista neveiksmes kā magnēts

Viņi saka, ka cilvēka vārds var būtiski ietekmēt viņa likteni, un ne tikai uz labo pusi. Piemēram, eksperti nosauca uzreiz trīs sieviešu vārdus, kas to īpašniekus var padarīt ļoti nelaimīgus. 

Inga

Ingas dzīve ir ļoti grūta, taču iekšējais kodols palīdz viņai izturēt visu problēmu jūgu un gūt panākumus dzīvē. Tomēr viņu gadījumā veiksme nav vienāda ar laimi, jo absolūti visi resursi ir jātērē mērķu sasniegšanai. Un enerģijas priekam par mazām un lielām uzvarām neatliek.

 

Ina

Bieži vien Inai ir grūti sazināties ar citiem cilvēkiem: viņas ir nepiekāpīgas, visam jābūt tā, kā viņas vēlas. Sakarā ar tik pastāvīgu cīņu ar citiem, uz kuriem uzliek sarežģīti dzīves apstākļi, Inas dzīvi diez vai var saukt par laimīgu. Viņai ir ļoti grūti pielāgoties jauniem apstākļiem.

 

Lasi vēl: ”PEPCO” pārstāvji nākuši klajā ar jaunumiem, kuri palīdzēs klientiem ātrāk un veiksmīgāk iepirkties

Līga

Līgai pirmajā vietā ir ģimene, un, ja rodas problēmas ar radiniekiem, sieviete ir ļoti noraizējusies par savām emocijām. No šīm ciešanām viņai ir dziļas brūces uz visu mūžu, un katra jauna nepatikšana ģimenē padara Līgu arvien nelaimīgāku, līdz pienāk brīdis, kad viņa šķirās no sava mīļotā.

Jums ir jābūt pacietīgākai un mīlošākai, jo ar komandēšanu diemžēl ģimenes laimi jūs neiegūsiet. Esiet laipnāka pat pret svešiem cilvēkiem, jo no viņiem jūs ”piesūksieties” ar labo enerģiju.

 

Leave a Comment