Turcijā zem drupām atrasta mirusi filmu zvaigzne: ”Diemžēl viņš bija kopā ar savu sievu, abi neizdzīvoja”

Briesmīgo ziņu paziņoja aktieru kolēģi. Vīrs un sieva atrasti vien pēc ļoti ilga laika. Viņš bija talantīgs aktieris, kurš bieži ir uzmirdzējis tv ekrānos. 

Desmit dienas pēc kārtas no Turcijas pienāk ziņas par cilvēku nāvi, kas pēc zemestrīces iesprostoti zem ēku drupām. Tagad kļuvis zināms arī par slavenu aktieru n.ā.vi.

Mehmets Bozdags savā sociālo mediju lapā publicēja ierakstu, kurā paziņoja par Čagdaša Kankaja n.ā.v.i, kurš spēlēja sāgā “Pamats. Osmans”. Tajā neveiksmīgajā dienā viņš kopā ar sievu Zilanu Tigri atradās dzīvoklī Dijarbakirā.

Neskatoties uz deviņstāvīgās ēkas pilnīgu nopostīšanu, gan glābēji, gan fani līdz pēdējam cerēja uz laimīgu aktiera izglābšanu. Bet, neskatoties uz to, ka no ēkas gruvešiem bija dzirdamas skaņas, Čankaju un viņa sievu glābt neizdevās – viņi nomira no ievainojumiem un hipotermijas.

Lasi vēl: Veselības inspekcija brīdina autovadītājus, kuri iegādājušies šo līdzekli savai automašīnai: ”Tajā ir aizliegta viela”

Arī seriāla “Reiz Čukurovā” sociālo tīklu oficiālajā lapā tika vēstīts, ka Emela Atidži un viņas meita Purjana gāja bojā zem vienas ēkas drupām. Turcijas aktrises kolēģi izteica līdzjūtību ne tikai Atidži ģimenei, bet arī visiem zemestrīcē cietušajiem.

 

Leave a Comment