Satvēris mikrofonu, viņš pēkšņi saļima: 48 gadus vecā mūziķa dzīvība pārtrūka koncerta laikā

Satvēris mikrofonu, viņš pēkšņi saļima: 48 gadus vecā mūziķa dzīvība pārtrūka koncerta laikā. Ģimene ir bēdās par tik agru mūziķa došanos aizsaulē. 

Katram cilvēkam aizsaulē došanās ir dzīves kulminācija. Dzīves laikā cilvēks parasti ieņem vienu no divām pozīcijām: baidīties no dzīves, jo pēc dzīves nāk aizsaules dzīve vai mīlēt dzīvi tik stipri, ka sāk mīlēt arī aizsauli, jo tā ir dzīves visdziļākā būtība.

Amerikāņu dziedātājs uzstāšanās laikā jutās slikti. Big Pokey (Miltons Pauels) n.o.m.ir.a fanu acu priekšā.

Hjūstonas mūziķa dzīvība pārtrūka 18. jūnijā koncerta laikā naktsklubā Pour 09 Bomontā, Teksasā. Kad Miltons parādījās uz skatuves simtiem fanu priekšā, viņš izskatījās ar dzīvi apmierināts.

Pēkšņi viņš pārtrauca repot un klātesošo acu priekšā nokrita uz muguras, rokās satvēris mikrofonu. Skatītāji uzreiz nesaprata, kas notiek. Viņa komandas locekļi steidzās pie mākslinieka. Tad uz skatuves uzkāpa sieviete, kas sevi pieteica kā medicīnas darbinieci un mēģināja viņam sniegt pirmo palīdzību.

 

Uz klubu tika izsaukti neatliekamās palīdzības dienesti, Big Pokey bija bezsamaņā. Notikuma vietā bez ātrās palīdzības brigādes ieradās arī policija un ugunsdzēsēji. Reperis tika nogādāts Svētās Elizabetes slimnīcā, taču ārstiem viņa dzīvību glābt neizdevās. Pēc tam Džefersona apgabala 8. iecirkņa pārstāvis Toms Gilams paziņoja par filmas “Sittin Sideways” zvaigznes nāvi.

Nāves cēlonis vēl nav atklāts, jo dziedātāja ģimene gaida autopsijas rezultātus. “Ar dziļām skumjām mēs dalāmies ziņās par mūsu mīļotā Miltona “Big Pokey” Pauela aiziešanu mūžību. Viņa ģimene, draugi un lojālie fani viņu ļoti mīlēja.

 

Tuvākajās dienās publicēsim informāciju par bērēm un to, kā sabiedrība var izrādīt viņam pēdējo godu. Mēs lūdzam jūs cienīt viņa ģimeni un viņu privātumu šajā grūtajā laikā. Big Pokey uz visiem laikiem paliks lielākais delveris pasaulē,” sacīja mākslinieka pārstāvji.

Lasi vēl: Ko Justīnes audžumāte teica dienu pirms meitenītes atrašanas? Atgādināsim, ka mazā Justīne atrasta bez dzīvības pazīmēm

Reperis Bun B emocionāli izteicās par savu mirušo kolēģi un draugu. “Atturīgs, pazemīgs cilvēks, kurš gāja pa dzīvi ar godu un cieņu. Viņu bija viegli mīlēt un grūti ienīst. Tāda kā tu nekad vairs nebūs, un mums tevis ļoti pietrūks. Mēs tevi mīlam. Atpūties debesīs,” dziedātāju citā Daily Mail.

 

Leave a Comment