Sākot ar šodienu: Trim zodiaka zīmēm būs lieliska nedēļa no 15. līdz 22. janvārim

Tagad, kad mēs atrodamies mēneša vidū, mēs jūtamies piepildīti un satraukti par daudzām lietām. Trim zodiaka zīmēm, sākot ar 15. janvārī, būs lielisks iknedēļas horoskops. Nedēļa izskatās daudzsološa karjeras panākumu plānā, pateicoties drosmīgiem, dzīvi mainošiem soļiem.

Zvaigznes ir mūsu pusē, īpaši, kad mums nepieciešams atbalsts darba jautājumos un radošu mērķu noteikšanā.

Šajā nedēļā mums palīdzēs vairāki kosmiskie aspekti.

Nedēļas sākumā Mēness būs sekstīlā ar Merkuru, un tas mūsu komunikāciju ievedīs daudz profesionālākā līmenī.

Mēness būs trinā ar Neptūnu, kas liks mums domāt ārpus ierastajiem rāmjiem. Šo aspektu pastiprinās vēl arī tas, ka Mēness būs Strēlnieka zīmē.

Tāpat Mēness būs trinā ar Jupiteru, lai paplašinātu mūsu domāšanu un dotu iepriecinošas ziņas par to, ka 18. janvārī beigsies Merkura retrogrāds.

Merkurs uzsāks taisnu kustību, un tas palīdzēs mums, parastajiem mirstīgajiem. Drīz pēc tam, kad Merkurs uzsāks taisnu virzību, mēs sajutīsim priekšrocību no tā, ka Saule pāriet Ūdensvīra zīmē.

Ūdensvīra sezona sāksies 20. janvārī. Saule Ūdensvīrā darbosies kā atbrīvojošais aģents; tas var līdzināties atpūtai no spriedzes. Mūsu prāts būs brīvs un nekas mums netraucēs.

Saule Ūdensvīra zīmē mūs iedvesmo būt atšķirīgiem, oriģināliem un unikāliem. Nedēļu nobeigsim ar pavisam jaunu tranzītu – Jauns Mēness ieies Ūdensvīrā, kas nozīmē, ka līdz nedēļas beigām mums jābūt gataviem domāt ārpus rāmjiem un attiecīgi plānot uz priekšu.

Trim zodiaka zīmēm šī nedēļa būs īpaši veiksmīga.

 

1. Auns

Jau vairākas nedēļas tu kusties ātrā tempā un tuvākajā laikā negrasies apstāties. Šajā ziņā šī nedēļa nebūs izņēmums. Bet, tā kā Merkurs virzās taisni, būs sajūta, it kā tu būtu saņēmis galīgo atbrīvošanu no jebkādām važām, kas tevi kavējušas.

Tagad tu vari kustēties uz priekšu, kas nozīmē, ka tu vari sasniegt panākumus, par kuriem sapņoji. Nekas tevi neapturēs galvenokārt tāpēc, ka daudzi šīs nedēļas tranzīti atbalsta tevi un visu, kam tu tici.

Tu sapņo par panākumiem, un tāpēc tu tik smagi strādā.

Lasi vēl: “Kā atbrīvojos no šiem priekšmetiem tā nauda sāka nākt, un kaites uzreiz pazuda”: No kādiem priekšmetiem nekavējoties jāatbrīvojas no virtuves, lai piesaistītu veiksmi

Šonedēļ tu neinteresējies par daļējiem rezultātiem; tu vēlies iegūt visu un esi gatavs smagi strādāt, lai iegūtu to, ko vēlies. Šonedēļ tu esi koncentrējies un skaidrs savās darbībās, un nenolaid skatu no balvas.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment