“Kā atbrīvojos no šiem priekšmetiem tā nauda sāka nākt, un kaites uzreiz pazuda”: No kādiem priekšmetiem nekavējoties jāatbrīvojas no virtuves, lai piesaistītu veiksmi

Jebkurā gadījumā atcerieties, ka virtuve vienmēr ir jūsu enerģijas centrs, enerģijas plānā. Tāpēc tieši šajā vietā tai vienmēr jābūt tīrai, tai vienmēr jābūt ērtai, labi. Bet ir jāsaprot, ka ir priekšmeti, ir lietas, kurām virtuvē nav vietas, jo, ja tās glabā, tad ar to pievelk nabadzību, slimības, neveiksmes.

 

Pirmkārt, draugi, tie ir saplīsuši trauki.

Daudzi no mums nez kāpēc uzskata, ka, ja ir saplīsuši trauki, tad par to nav jāuztraucas. Tas nav pareizi, saplīsuši trauki pievelk iznīcinošu enerģiju.

 

Un šī enerģija pakāpeniski, pakāpeniski uzkrāsies. Tāpēc, ja jums ir šādi trauki, noteikti atbrīvojieties no tiem, jo ​​atcerieties, ka tas neko labu jūsu dzīvē nenesīs.

Nebaidieties uztraukties “Ak, ja es tagad izmetīšu traukus, kāpēc es ēdīšu?”: Ņem, ej, nopērc traukus, kas tev garšo.

Otrkārt, tās ir tukšas pudeles.

Lūgums atteikties no ieraduma glabāt tukšas pudeles, skārdenes, pat ja šādas pudeles ir kāda no kolekcijas.

Protams, viss pie mums nāca no 90. gadiem, kad kāda skaista pudele bija tukša, un visiem patika likt bufetē vai uz skapīti un ik pa laikam noslaucīt putekļus.

Ieradums var atņemt jums finansiālo labklājību.

Lasi vēl: “Kas sagaidīs ilgas, dziļas vecumdienas”; Zodiaka simtgadnieku zīmes

Ja jums ir vajadzīgas šīs pudeles, burkas mājsaimniecībā, uzmetiet nedaudz sāls uz trauka apakšas un pēc tam paslēpiet to skapī.

Turpini lasīt kādas ir pārējās lietas nākošajā lapā

Leave a Comment