Vai esat ievērojuši, kad cilvēks dodas aizsaulē pēkšņi bez iemesla šajā telpā apstājas pulkstenis? Lūk, iemesls!

Daudzus gadsimtus cilvēki ir atzīmējuši unikālu un noslēpumainu iezīmi: radinieku un draugu nāves brīdī pulkstenis apstājas. Jebkurš – uz plaukstas locītavas, sienas kuri karājās aizgājēja mājā, modinātājpulksteņi, pulksteņi automašīnā un citi.

 

Zinātnieki jau sen ir mēģinājuši saprast, kāpēc tas notiek, taču viņi nevarēja atrast precīzu iemeslu. Protams, bija versija, ka tā ir tikai sakritība. Piemēram, pulksteņi saplīst, nokrītot vai atsitoties, tīšana beidzas, kad mirušais pārtrauc to tīt, un citas variācijas.

Tomēr šī versija drīz tika izsmelta, jo cilvēka nāves brīdī apstājās ne tikai mehāniskie pulksteņi, bet arī elektroniskie ar baterijām. Kritums ne vienmēr ir aktuāls, jo pulkstenis apstājas un vienkārši karājas pie sienas.

Tanatoloģija ir zinātne, kas pēta nāvi. Literatūrā par šo tēmu ir daudz stāstu par apstādinātiem pulksteņiem. Tātad ir gadījumi, kad mirušā mājā apstājās visi pulksteņi uzreiz, un tie nekad vairs tā negāja.

 

Lasi vēl: Sirsnīgākās zodiaka zīmes; šiem cilvēkiem var uzticēties it visā

 

Ikviens var pārbaudīt nāves brīdī apturētā pulksteņa fenomenu. Pajautājiet ģimenei, draugiem vai kolēģiem, vai tas ir noticis ar viņiem. Mēs esam pārliecināti, ka tā bija.

Tātad, kāpēc pulkstenis apstājas? Šeit ir svēta versija ar garīgu nokrāsu. Nāves brīdī dvēsele atstāj fizisko ķermeni. Tas nes lādiņu ar īpašu enerģiju, kas var ietekmēt objektus fiziskajā pasaulē. Šāda spēcīga atbrīvošana noved pie pulksteņa lūzuma.

Turpini lasīt stāstu nākošajā lapā

Leave a Comment