Sākot ar šodienu: Trim zodiaka zīmēm būs lieliska nedēļa no 15. līdz 22. janvārim

2. Jaunava

Jaunava, šonedēļ tevi gaida pārsteigums. Tā iemesla dēļ, ka tu nespēj turēt mēli aiz zobiem, tu, visticamāk, kļūsi par nopietnu nesaskaņu cēloni darbā. Lai gan tas var izklausīties briesmīgi un biedējoši, patiesībā tas darbosies tavā labā.

Tu esi pārāk pieradis pie tā, ko tev saka, lai paturētu to noslēpumā; katru reizi, kad klausies šo padomu, tu ciet no kāda cita cilvēka stulbuma sekām.

Tomēr šonedēļ tu, tā sakot, iesi tieši ugunī, kur bez nožēlas pateiksit to, kas tev ir prātā. Liels plus ir tas, ka tev ir taisnība, un citi tevī ieklausīsies.

Tādējādi tas, ko tu plāno padarīt par savu “pozīciju”, izrādās pozīcija, kuru vēlas ieņemt citi. Tu kļūsi par līderi kolēģu vidū, jo tev ir drosme darīt un pateikt to, ko viņi nav izdarījuši.

 

3. Ūdensvīrs

Astroloģiskā ziņā šī ir Ūdensvīra sezona, un šonedēļ tu ļoti spēcīgi sajutīsi savas astroloģiskās zīmes pievilkšanos.

Tas nozīmē, ka tu būsi pārņemts pats ar devi, domājot par savām oriģinālajām domām un izvairoties no cilvēkiem, kas tev šķiet garlaicīgi, nedzīvi un neoriģināli.

Šonedēļ tev ir jābūt kopā ar radošiem cilvēkiem, un, jo vairāk laika pavadīsi kopā ar lieliskiem domātājiem, jo vairāk tu būsi iedvesmots.

Lasi vēl: Mūžībā devusies jauna sportiste; pirms savas aiziešanas viņa bija sarakstījusi lūk, šo! Līdz asarām..

Tu pat vari kaut ko darīt lietas labā, lai tiktu galā ar savu slinkumu. Tu esi ideāli piemērots, lai šonedēļ gūtu panākumus jebkurā projektā, pie kura strādā, taču tava slinkā puse domā, ka tevi gaida viss gatavs, un tu vari būt nesteidzīgs.

Lūk, pie kā tev šogad jāstrādā, Ūdensvīr. Šī nedēļa sniedz tev iespēj izdarīt vairāk. Tev ir jārīkojas.

 

Leave a Comment