Šai cilvēku kategorijai pavisam drīz izmaksās Ziemassvētku pabalstus; kuriem pienāksies?

Pavisam drīz pienāks Ziemassvētki un šī Latvijas iedzīvotāju kategorija saņems naudas pabalstus. Ir zināma arī pabalsta summa! 

Ventspilī Ziemassvētku pabalsti tiks izmaksāti 6700 cilvēkiem, kopumā šim mērķim no pašvaldības budžeta atvēlot 285 000 eiro. Pensionāri un invalīdi Ventspilī saņems Ziemassvētku pabalstu 43 eiro apmērā.

Tostarp tie, kuri saņem ikmēneša pensiju mazāku par 495 eiro pirms nodokļu nomaksas, kā arī bērni invalīdi, bāreņi un bērni, kuri palikuši bez vecāku gādības.

No vienas puses, ģimenes, kuras ir trūcīgas vai maznodrošinātas, saņems ikmēneša pabalstu 30 eiro apmērā par katru nepilngadīgo bērnu. Turklāt pabalstu saņems arī ģimenes, kuras aprūpē trīs vai vairāk nepilngadīgus bērnus, tajā skaitā audžuģimenes un aizbildnībā esošos bērnus.

Lasi vēl: Būs grūti: Trīs zodiaka zīmes decembrī var sastapties ar likteņa triecieniem

Ventspils Sociālais dienests turpinās pieteikumu pieņemšanu līdz nākamā gada 31.janvārim. Bērni invalīdi, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni katrs saņems pabalstu 43 eiro apmērā. Šī nauda tiks pārskaitīta bērna vecākam vai aizbildnim.

 

Leave a Comment