Rīts iesācies ar sēru vēsti: traģiski mūžībā devies nepilngadīgs jaunietis; zināmas detaļas

Šī nedēļa iesākusies skumji. Kāda ģimene palika bez sava dēla. Zināmas detaļas no šī briesmīgās traģēdijas, kura notika pavisam nesen. 

Doblē vilciens uzbraucis jaunietim, kurš notikuma vietā miris. Informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Pēc sākotnējās informācijas, svētdien, 20.novembrī, ap pulksten 12.55 kravas vilciens uzbrauca jaunietim, kurš šķērsoja sliedes pa gājēju pāreju. Jaunietis no gūtajām traumām notikuma vietā mira acumirklī.

Policija saistībā ar notikušo sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas. Pirms šķērsojat dzelzceļa sliedes, noteikti paskatieties gan pa labi, gan pa kreisi, lai pārliecinātos, ka netuvojas vilciens.

Tikai tad jūs varat šķērsot. Tāpat, klausoties mūziku austiņās, kā tas bija šajā traģiskajā negadījumā, nevarēja dzirdēt tuvojošos vilcienu. Dzelzceļš ir paaugstinātas bīstamības zona.

Lasi vēl: Šai cilvēku kategorijai pavisam drīz izmaksās Ziemassvētku pabalstus; kuriem pienāksies?

Ja ir nepieciešamība to šķērsot, tas jādara uzmanīgi, apdomīgi un bez steigas, jo vilcienu uzreiz nevar apturēt, kā arī nav iespējams šķērsli apbraukt. Turklāt atkarībā no vilciena ātruma un sastāva svara, bremzēšanas ceļš var būt līdz pat kilometram.

 

COMMENTS

Leave a Comment