Atceries Rihardu Moseru no Komisāra Rekša? Apskaties, kā viņš izskatās tagad! Nu gan mainījies!

Austrijā dzimušais 1959. gadā dzimušais aktieris Tobiass Moreti no 1994. līdz 1998. gadam noziegumu seriālā “Kommisārs Rekss” (Kommisārs Rekss) atveidoja Vīnes Kriminālpolicijas izmeklēšanas nodaļas izmeklētāju Ričardu “Riči” Mozeru.

Labākais draugs, protams, bija nepārspējamais VAS šķirnes suns Reksis, kurš bija traks pēc cepumiem – pat tiem, kas nebija domāti viņam. Katrā epizodē Ričards un viņa kolēģi mēģināja atšķetināt noziegumus, to motīvus un notvert.

Aktiera mātei ir itāļu saknes (viņš paņēma viņas uzvārdu), tāpēc viņam ir arī tekošas itāļu valodas zināšanas. Moreti ir precējies ar obojisti Jūliju, un viņiem ir trīs kopīgi bērni. Viņi ir mīloša ģimene, kurai patīk pavadīt laiku kopā.

Lasi vēl: Pāvels Globa: trim zodiaka zīmēm decembris var kļūt par lūzuma mēnesi karjerā

2014. gada 13. decembrī Latvijā notika Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā piedalījās arī ievērojamais kinorežisors Moreti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">gateio</cite>

    After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Leave a Comment