Atceries Rihardu Moseru no Komisāra Rekša? Apskaties, kā viņš izskatās tagad! Nu gan mainījies!

Lūk, kā aktieris ir mainījies: 

Moreti studējis kompozīciju Vīnes Mūzikas un lietišķās mākslas universitātē, pēc tam devās uz Minheni, lai trenētos uz skatuves slavenajā Otto-Falckenberg-Schule.

Pēc absolvēšanas viņš bija pastāvīgs ansambļa Bayerisches Staatsschauspiel (Frank Baumbauer) dalībnieks un spēlēja Minhenes Kammerspiele (Dieter Dorn).

1985. līdz 1995. gadam, kur izpelnījās kritisku atzinību daudzos iestudējumos, piedaloties Bertolta Brehta filmā Man is Man. Achternbusch Der Frosch (Varde) un galvenās lomas atveidotājs Šekspīra Troilus un Kresidā.

Lasi vēl: Jauns aktieris pastrādā skarbu noziegumu un tagad viņam nāksies ļoti ilgi pavadīt cietuma kamerā

Šobrīd aktierim ir 63 gadi un viņš turpina filmēties, gan filmās, gan arī seriālos. Labprāt dodas pie saviem atbalstītājiem un faniem. Ar prieku pasniedz autogrāfus un parunājas ar katru atbalstītāju.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gateio</cite>

    After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Leave a Comment