Jauns aktieris pastrādā skarbu noziegumu un tagad viņam nāksies ļoti ilgi pavadīt cietuma kamerā

Pavisam nesen soctīklus pārsteidza kāda ziņa, kurā teikts, ka pazīstams un izcils aktieris policijas pavadība tika arestēts un aizvest. Viņš pastrādājis baisu noziegumu. 

Raiens Granthems, aktieris, kurš ieguva slavu populārākajos TV šovos, tostarp Supernatural un Riverdale, atlikušo mūžu pavadīs aiz restēm. Kādēļ?

Jaunais aktieris ir izcēlies ar daudzām lomām gan TV ekrānos gan ārpus tā. Viņa kino karjera nepārtraukti progresēja ar mātes Barbaras un jaunākās māsas Lizas atbalstu.

Kā stāsta aktiera māsa Liza, 2020. gada 1. aprīlī viņu pārņēma bažas par māti. No mammas telefona tika sūtīts kluss signāls; neviens to nedzirdēja.

Kad meita ieradās mātes mājā, viņa bija pārsteigta. Barbara gulēja uz zemes bez dzīvības. Tā nebija pēkšņa mūžībā došanās, kāds viņai bija palīdzējis aiziet. Barbarai bija šauta brūce galvā, un viņas ķermenis bija pārklāts ar palagu.

Nākošajā dienā jaunais aktieris pats devās uz policiju un paziņoja, ka viņš ir vainīgs pie tā, ka viņa māte tika atrasta bez dzīvības pazīmēm. Policija viņu apcietināja.

Lasi vēl: Būs grūti: Trīs zodiaka zīmes decembrī var sastapties ar likteņa triecieniem

Aktieris cietumā jau pavadījis divarpus ilgus gadus. Šogad tiesa nolēma, ka aktierim visu atlikušo mūžu jāpavada cietumā. Un šis nav pārspriežams.

 

Leave a Comment