Rīgā dzīvojošā gaišreģe Džūlija Vanga: Pēc grūta laika šīm zodiaka zīmēm beidzot sāksiet labs periods

Pēdējās ziemas dienas, jeb, precīzāk sakot, pēdējās februāra dienas dažām zodiaka zīmēm beidzot atklās gaismu tuneļa galā. Lai arī viņi pārdzīvoja periodu, kas bija pilns grūtību gan finansiālā plānā, gan mīlestībā, viņu problēmas beigsies mēneša beigās, kad Saule būs Zivju zīmē un atstās uz viņiem labvēlīgu ietekmi.

Džūlija Vanga atklāti stāsta par to, kurām zodiaka zīmēm pavisam drīz beigsies tumšais un grūtais periods un sāksies pozitīvs un panākumiem bagāts laiks.

Auns

Kad Auniem februāra beigās beigsies pašreizējais neveiksmju periods, nav izslēgts, ka viņi var iegūt džekpotu! Nu nav teikts, ka tas tieši būs džekpota laimests loterijā, kā mēs to visi gribam, bet tas var izpausties vienā vai otrā formā.

Pateicoties kopējai Saules un Ūdensvīra zīmē esošā Saturna darbībai, veiksme pagriezīsies pretī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, kas tiecas pēc panākumiem un ir jau leģendāri ar savu mērķtiecīgumu.

Protams, priekšā viņus gaida grūtības, bet nevajag ļauties trauksmei. Pats grūtākais jau ir aiz muguras! Pat ja viņi ne pārāk lepojas ar savu profesionālo izaugsmi, viņi atgūs savu noturību un atradīs daudz labāk apmaksātu darbu. Auni arī tiks lutināti ar iespējām izvēlēties.

Ja pēdējā laikā viņiem ir nācies daudz ko redzēt, tostarp dzirdēt kritiku par viņu pašu vērtību, viņiem vajag saprast, ka tas viss ir perspektīvas jautājums un, ka reizēm emociju uzplūdā var tikt pateiktas iracionāls lietas.

To apzinoties, Auni pārliecināsies, cik svarīgs ir savs paša viedoklis par sevi, un viņi turpinās iet uz mērķi, aiz sevis atstājot to, ko nevar mainīt. Šajā gadījumā – apkārtējo viedokli.

Pārmaiņas būs arī mīlestības sfērā. Tas var būt neliels romāns vai mīlestība ar lielo burtu. Lai vai kā, Auni tuvākajā nākotnē var rēķināties ar drudžainu ikdienas dzīvi šajā sfērā. Tikai pārāk neaizraujaties ar sava prieka gūšanu un neaizmirstiet būt pateicīgi visiem labajiem cilvēkiem, kas ir jums apkārt.

Dvīņi

Daudzi Dvīņi iesāka gadu uz augstas nots un nav teikts, ka tas bija pareizu iemeslu dēļ. 2023. gada sākums bija slimīgs… Par laimi, šodien šīs zīmes pārstāvji redz daudz košāku horizontu, viņi pakāpeniski atbrīvojas no savas dzīves tumšajām dienām. Tas smaržo pēc jauna sākuma!

Protams, tas nenozīmē, ka var izvairīties no konfliktiem, kas ir raksturīgi cilvēku dzīvei, bet viņiem būs daudz vairāk kārtis, ar ko spēlēt. Vairāk iespēju, vairāk pašsavaldības un vairāk prieka dzīvē. Jebkurā gadījumā, saule uzspīdēs viņu pusē un izgaismos viņu ikdienas dzīvi.

Vēl vairāk, drīz viņi saņems ziņas profesionālā frontē, kas būs patīkamas viņu pašapziņai. Visas viņu pūles un upuri beigu beigās tiks pienācīgi novērtēti, bet tieši šo atzinību viņi tik sen jau gaidīja. Par to viņi var pateikties savām komunikācijas prasmēm un Ūdensvīra zīmēs esošās Saules un Saturna savienojumam.

Lasi vēl: 85 gadu vecumā miris ietekmīgs mākslinieks; ģimene tikai tagad ir gatava pateikt miršanas datumu

Ar jaunatklātu pašvērtības sajūtu pagātnes rūgtums izgaisīs un dos vietu gandrīz pastāvīgam entuziasmam. Tas ideāli darbosies attiecībā uz romantiku un auglīgiem projektiem. Tas viņu tuvāko nākotni padarīs daudz brīnišķīgāku.

 

Nākošās zodiaka zīmes būs redzamas nākošajā lapā

Leave a Comment