Precīza prognoze: Horoskops oktobrim visām zodiaka zīmēm no “Ekstrasensu cīņu” finālistes

”Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Džūlija Vanga, kura savulaik dzīvojusi Latvijā publicējusi ļoti interesantu prognozi. 

Auns

Beidz sūdzēties par līdzekļu trūkumu. Šķiet, ka tu nemitīgi raizējies par finansēm un nožēlo garām palaistās iespējas. Pienācis laiks tikt galā ar šo mentālo stāvokli. Pārstāj mēģināt noturēt visu, kas tev ir, un neliedz sev greznību izbaudīt to, kas tev ir.

Pārstāj domāt par iespējām, kas palaistas garām. Tā vietā paskaties uz palaisto garām kā iespēju. Iespējas nekad nebeidz parādīties. Ar laiku parādīsies piemērota iespēja un viss nostāsies savās vietās!

 

Vērsis

Tu esi sasniedzis pareizo balansu starp darbu un privāto dzīvi. Tu esi finansiāli neatkarīgs, kas dod tev brīvību darīt daudz ko savu tuvinieku labā. Tev nepieciešams ļoti labi padomāt par to, kur tu gribi virzīties tālāk. Vai tu vēlies sabojāt pašreizējo situāciju, attīstoties profesionālā plānā uz privātās un ģimenes dzīves rēķina?

Viss smagais darbs, kuru tu esi paveicis, lai iegūtu ģimenes uzticību, var tikt pazaudēts. Pienācis laiks savest kārtībā prioritātes, bet centies tās visas nesaistīt tikai ar sevi. Ņem vērā, ko vēlas arī tavi tuvinieki.

 

Dvīņi

Šajā mēnesī tu atbrīvosies no bailēm palaist garām kaut ko svarīgu. Priekš tevis viss sakārtosies tik labi kā vēl nekad: tavā profesionālajā dzīvē valdīs pārpilnība, bet attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā vai sadarbojies, atradīsies ļoti harmoniskā stāvoklī.

Vienlaikus šajā mēnesī tu varēsi ieraudzīt, uz ko vēl tu esi spējīgs. Esi uzmanīgs ar izvēli – nepareizs solis var tev likt nožēlot. Vispirms padomā par to kā sevi stabilizēt pirms ķeries pie nākamās lielās iespējas.

 

Vēzis

Labi būt gaišreģim un tam, kas ved cilvēkus pie patiesības. Bet tajā pašā laikā ir saprātīgi laiku pa laikam nolaisties no saviem augstumiem un iepazīt citu perspektīvu.

Galvenais – uzturēt saikni ar saviem padotajiem vai ģimenes locekļiem. Nespēja ieraudzīt viņu redzējumu vai saprast viņu problēmas novedīs pie tā, ka tu pazaudēsi savu sabiedroto lojalitāti. Rezultātā tu vari justies ļoti vientuļš.

Lasi vēl: Kā tagad izskatās meitene, kura dzemdēja 11 gadu vecumā: viņa jau ceturto reizi kļuva par māti, taču viss nav tik labi kā izklausās

 

Lauva

Lauvas gaida fantastiskas mēnesis! Tu sasniegsi svarīgu robežu un izdarīsi to mierīgi, uzticoties savai intuīcijai. Tajā būs arī tavu līdzcilvēku nopelns, bet galvenokārt tavs redzējums, līderība un asais prāts ir tie aspekti, kas tevi aizveda pie šī patīkamā mirkļa tavā dzīvē.

Visticamāk tava ģimene tevi atbalsta un jūt tev līdzi. Tikpat labi tas var būt tavs darba kolektīvs, kas tevi atbalsta visa ceļa garumā. Tu pārdzīvosi milzīgas pārmaiņas, kas būs uz labu, pateicoties kolektīvām pūlēm, kurās arī tu ņemsi dalību.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment