Precīza prognoze: Horoskops oktobrim visām zodiaka zīmēm no “Ekstrasensu cīņu” finālistes

Jaunava

Reizēm tev šķiet, ka savā galvā tu esi visu izdomājis un saorganizējis. Bet, izskatās, ka šajā mēnesī tā nebūs. Pat tava drosme un pozitīvisms nepalīdzēs tev tikt galā ar nenoteiktību, ar kuru tev nāksies saskarties.

Tādos brīžos ir tikai viena izeja no apgrūtinošā stāvokļa – sekot savai sirdij un intuīcijai. Tas nav īsti tavs stils, bet tev vajag uzticēties savai iekšējai sajūtai. Labā ziņa slēpjas tajā, ka šīs situācijas beigās tu tiksi labi apbalvots.

 

Svari

Diemžēl oktobris Svariem neatnesīs pozitīvas ziņas. Daudzējādā ziņā tu būsi izsists no ierastā ritma. Tu vari sev teikt, ka šī ir pārbaude, lai noteiktu, cik patiesībā ļoti tu kaut ko vēlies.

Vai arī vienkārši nāksies noskatīties tajā kā viss sabrūk. Tiesa, svarīgi ir saprast, ka no ikvienas neveiksmes vienmēr ir ko mācīties. Iespējas parādīsies, bet tās var palikt tikai potenciālas, ja tu nenokāsi skaidrībā, kādā virzienā vēlies doties.

 

Skorpions

Šis ir izlaušanās un realizācijas mēnesis. Viss ir diezgan skaidri – tev vajag rīkoties tagad, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Tev jārīkojas secīgi un metodiski, ja gribi ieraudzīt pozitīvas izmaiņas savā dzīvē.

Lai kādu ceļu tu arī neizraudzītos, šajā mēnesī tas tev kļūs liktenīgs. Iespējams, sākumā ne visā varēs ieraudzīt jēgu, bet tev nāksies uzticēties savai intuīcijai, kamēr esi uz šī pārmaiņu ceļa.

 

Strēlnieks

Šajā mēnesī tev nāksies pieņemt lēmumu. Un jo ilgāk to atliksi, jo sarežģītāk tev būs spert nākamo soli. Līdz šim brīdim tev izdevās balansēt starp vairākām lomām. Tagad tu esi tajā punktā, kur zaudē koncentrāciju un nespēj izdarīt to, ko gribētu, vai arī visu veic steigā. Zvaigznes aicina tev apstāties un apdomā situāciju.

Iespējams, pienācis laiks izmainīt to, ar ko nodarbojies darbā, vai arī vienkārši uz kādu laiku paņemt pārtraukumu.

 

Mežāzis

Oktobra mēnesī esi atvērts visām idejām un pieredzes līmeņiem. Tas būs noderīgi, lai radītu sinerģiju ar cilvēkiem, ar kuriem kopā strādā. Sadarbība ir atslēga uz pārpilnību un finansiāliem panākumiem.

Ne visas ierastās shēmas ir noderīgas tavai personīgajai izaugsmei, tāpēc tev vajag noteikt daudz piemērotāku rīcības kursu, balstoties uz iegūto informāciju.

Lasi vēl: Gaidāma liela laime ģimenē: Pie kura tuvākajos trīs mēnešos atlidos šis stārķis ar bērniņu?

 

Ūdensvīrs

Tu esi cītīgi strādājis, lai gūtu panākumus. Tagad ir īstais laiks izbaudīt nopelnīto un dot sev pelnīto atpūtu. Vai arī tu vari izmantot savus panākumus, lai nodarboties ar to, kas sniedz tev gandarījumu un padara tevi patiešām laimīgu.

Darbs vienmēr tev bija līdzeklis, lai sasniegtu mērķus. Tu esi kļuvis par sava darba meistaru, un ar šo godam nopelnīto pārliecību par sevi tev ir vara un spēks sasniegt vēl vairāk.

 

Zivis

Zivīm šis būs labs, bet saspringts mēnesis. Tu velti netērē laiku, virzot savus plānus, uzkrājot bagātību vai tiecoties uz pārpilnību savā dzīvē. Iespējams, tevi gaida interesants sadarbības piedāvājums, ja tu nodarbojies ar biznesu.

Vai arī tu atradīsi mentoru, ja tieksies uz karjeras izaugsmi. Šajā mēnesī tevi nekas neapstādinās, un tu nekādā gadījumā negrasies samazināt apgriezienus.

 

Leave a Comment