Gaidāma liela laime ģimenē: Pie kura tuvākajos trīs mēnešos atlidos šis stārķis ar bērniņu?

Bērniņa ienākšana pasaulē maina pāra dzīves ritmu ļoti strauji. Vadoties pēc astroloģiskajām piezīmēm, tad šīm zodiaka zīmēm tuvākajos trīs mēnešos gaidāms ģimenes pieaugums.  

Dvīņi

Iespējams jūs šajā laikā nemaz nevēlaties un neplānojat bērniņu, taču zvaigznes solās būt jums labvēlīgas ar bērniņa ieņemšanu. Ja jau plānojat ģimenes pieaugumu, tad šajos mēnešos īpašu uzmanību pievērsiet bērniņa radīšanai. Jums viss izdosies! Nenolaidiet galvu!

Dvīņiem ļoti patīk visus procesus paātrināt. Pēc dabas viņi ir impulsīvi, tādēļ nemīl gaidīt, īpaši ja runa ir par sirdslietām. Tomēr šis ir tas brīdis, kad ir nepieciešams pagaidīt.

 

Jaunava

Ja tavs sapnis ir turēt rokās savu bērnu, tad šajos mēnešos viņš īstenosies, kaut par rokās turēšanu vajadzēs mazliet uzgaidīt. Zvaigznes jums sola laimīgu ģimenes pieaugumu. Ja šobrīd problēmas ir darbā, tad par mazuli domas vajadzētu atlikt uz kādu laiku. Viss notiek uz labu.

Lasi vēl: Gaišreģe un šamane Kažeta Ahmetžanova stāsta: šīs zodiaka zīmes tiek uzskatītas par pašām neveiksmīgākajām

Jaunavas ļoti daudz laika un uzmanības pievērš savai karjerai. Darbs un personīgā izaugsme viņiem ir prioritāte. Tomēr šis ir tas brīdis, kad vajag apstāties un padomāt par savu nākotni.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment