Gaišreģe un šamane Kažeta Ahmetžanova stāsta: šīs zodiaka zīmes tiek uzskatītas par pašām neveiksmīgākajām

Ir tādi cilvēki, kuriem patoloģiski neveicās. Viņi nekad nelaimē loterijā, regulāri kaut ko pazaudē un visu laiku kavē darbu visdīvaināko apstākļu dēļ.

Šķiet, ka šie “veiksminieki” 24 stundas un 7 dienas nedēļā atrodas zem fortūnas nežēlastības. Sakritība? Nē, visticamāk likumsakarība. Izrādās, ka ir tādas zodiaka zīmes, kuras astrologi uzskata par neveiksmīgām.

Gaišreģe un šamane Kažeta Ahmetdžanova pastāstīja, kuras tad ir pašas neveiksmīgās zīmes.

Dvīņi

Tam ir grūti noticēt, bet izrādās, ka Dvīņi ir ļoti neveiksmīgas personības. Viņi nemitīgi palaiž garām lieliskas iespējas uzlabot savu dzīvi, turklāt spītīgi nepamana acīm redzamus likteņa mājienus.

Lai cik ļoti viņi arī to vēlēties, bet Dvīņi nespēj kļūt tālredzīgāki. Viņi noteikti sabojās iespēju saņemt paaugstinājumu darbā vai iepazīties ar ļoti labu cilvēku.

 

Vēzis

Vēži pēc savas dabas ir mistiķi, un no rīta līdz vakaram viņi ir gatavi kabatā nēsāt sudraba pakavu un piešūt pie apģērba “actiņu”, lai atgaiņātos no ļaunām acīm.

Diemžēl pat tik nopietnas darbības nedod ilgi gaidīto rezultātu. Izejot saulainā laikā no mājas, Vēži noteikti atradīsies zem negaidītas lietus gāzes.

Lasi vēl: Astrologs Globa septembrī sola vērienīgu peļņu divām zodiaka zīmēm

Darbā tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem uzņēmīgi kolēģi var nozagt labu ideju. Vēži virtuozi prot pazaudēt maku un naudu, nokavēt vilcienu un aizmirt izslēgt gludekli, dodoties atpūsties uz vasarnīcu.

Leave a Comment