Pozitīvas ziņas Ineses Supes cīņā ar vēzi; Viņa arī aicina sabiedrību savlaicīgi pārbaudīties

Kā jau kādu laiku ir zināms, tad pazīstamā TV žurnāliste Inese Supe šobrīd aktīvi cīnās ar vēzi. Viņa atklāti un emocionāli TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā”  stāsta par savu pieredzi cīņā ar šo slimību.

Lasi vēl: Burkāni uzdīgs ātrāk nekā kaimiņiem: lūk, ko darīt ar sēklām

Supe cenšās ikdienā šim pieiet ar humoru, tomēr dziļi sirdī saprot, ka šis ir smags periods. Viņa ir pozitīvi noskaņota un pārliecināta, ka drīzumā izdosies uzveikt slimību.

Supe atzina, ka sākotnēji viņa neapmeklēja ārstu. Viņai bija citi uzdevumi, kuriem pievērsa prioritāti. Lai gan viņai bija zināms, ka man jāpārbauda, jo šī sli**ba ir ģimenē. Es izvairījos no analīzēm, jo negribēju zināt.

Bet aptuveni 45 gadu vecumā, kad aizsaulē devās viņas tēvs un māsa, viņa saprata, ka problēmām jāsākas. Viņa cerējusi, ka ar to visu nebūs jāsaskaras, bet  ārsti laicīgi atklāja visu savlaicīgi.

Maestro Raimonds Pauls intervijā atklājis, kas viņu pat ļoti sadusmo apkārtējos: ”Kas to būtu domājis!”

Sākumā viņa daudz raudājusi, kad tika apstiprināta, ka viņai  ir aud**js. Šī diagnoze  pilnībā mainījusi Ineses dzīvi, viņas ikdienas rutīnas, domāšanas veidu.

Bet kopumā viņa nejūt, ka viņai ir vēzis un ka tas būtu tik briesmīgi.”

Viņa turpināja ar aicinājumu:

“Lūdzu, dodieties uz pārbaudēm un nedariet to, kā es. Nauda, darbs vai aizņemtība nedrīkst būt svarīgāka par jūsu sajūtām. “

 

Inese Supe Latvijā ir sabiedrībā zināma sieviete, kura ir piedzīvojusi au**ēja diagnozi un dalās savā pieredzē, aicinot citus būt uzmanīgiem un rūpēties par savu pašsajūtu. Viņa savā stāstā uzsver svarīgumu apmeklēt ār**us un veikt nepieciešamās pārbaudes, neļaujot ikdienas pienākumiem vai aizņemtībai novērst no ve***lības aprūpes.

Supe ir arī cilvēks, kurš atzinis savas emocijas un bailes, bet vienlaikus ir cīnījies ar negatīvajām domām, lai saglabātu pozitīvu attieksmi un gūtu spēku, lai pārvarētu šo grūto posmu savā dzīvē.

 

Inese, kura drosmīgi un ar humora devu cīnās ar smago sl**ību, atklāj, ka viņai diagnozi izteica diezgan netradicionālā veidā, un patiesībā viņa ir pateicīga par to dakterei. Sākotnēji viņu nosūtīja pie gi**kologa, pēc tam uz mamo**āfiju un ultr**ogrāfiju.

 

Bija arī vairākas grūtas situācijas, kas radījušas mazums problēmu un emocionālos pārdzīvojumus. Īpaši viņa atceras vienu situāciju, kādu nevienam negribētos novēlēt. Viņa to sīkāk izklāsta intervijā tālāk…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment