Pirmo reizi pēc 7 gadīgās Justīnes pazušanas sāk runāt tēvs; viņš stāsta tās dienas notikumus

Diemžēl jau kopš 5.maija turpinās mazās, septiņgadīgās meitenītes meklēšana, tomēr pagaidām bez rezultātiem. Pirms neilga laika meitenītes tēvs nolēma atklāt pazušanas dienas notikumus. 

Kopš piektdienas, 5. maija, vēla vakara turpinās mazās meitenītes, Justīnes Reinikovas meklēšana, taču joprojām bez rezultāta. Viņu meklē simtiem cilvēku un kārtībsargu.

Attiecībā uz ziņojumu par ģimenes iespējamo nelabvēlīgo statusu gan tēva pārstāve, gan reģiona pārvaldes iestāde ir paziņojusi, ka šādi apgalvojumi ir nepamatoti. Turklāt tēvs ir atzinis faktu, ka viņa meita prot runāt, taču ļoti slikti.

Tēvs atzīst, ka Justīnei ir veselības problēmas, kas ietekmē viņas runu, taču apgalvo, ka būtu varējusi dzirdēt glābēju palīdzības saucienus.

Par attiecīgā vakara traģiskajiem notikumiem tēvs ziņo, ka Justīne aptuveni septiņos vakarā izgājusi no dzīvesvietas ar nolūku paspēlēties pagalmā izvietotajā smilšu kastē.

Lasi vēl: Izbrīns pamatīgs: Kristīna Orbakaite parādījusi aizsaulē devušos režisora leģendāro video ar Allu Pugačovu

Tas bija tēvs, kurš sākotnēji atklāja, ka viņa meita ir pazudusi, apmēram stundu pēc tam, kad ļāva viņai spēlēt ārā. Ģimene iepriekšējās reizēs ir atļāvusi Justīnei spēlēties smilšu kastē, jo viņa ir izrādījusi piesardzību un ievēroja ģimenes norādījumus neatstāt pagalmu bez pavadības.

Tēvs kritis izmisumā, kad nespējis atrast un sasaukts savu meitu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment