Izbrīns pamatīgs: Kristīna Orbakaite parādījusi aizsaulē devušos režisora leģendāro video ar Allu Pugačovu

Šovbiznesa zvaigznes godina 56 gadu vecumā mirušā Mihaila Hļeborodova piemiņu. Kristīna Orbakaite, Aļona Sviridova un Ļera Kudrjavceva stāstīja par režisora filmētajiem video, kuros viņas ir piedalījušās.

Vakar mūžībā aizgāja slavenais video klipu veidotājs un režisors Mihails Hļeborodovs. Starp daudzām filmām, kurās viņš bija iesaistīts, ir seriāls “Ātrā palīdzība”. Mihails to producēja. Šī seriāla operators Ivans Pomorins nosauca režisora priekšlaicīgas nāves cēloni. “Miša jau ilgu laiku un ļoti smagi slimoja. Ļoti ilgi un ļoti smagi,” sacīja Pomorins.

Hļeborodovs sāka savu darbu ar klipiem, viņš filmēja daudzu popzvaigžņu ierakstus. Kristīna Orbakaite savā personīgajā blogā publicēja video “Atkal putenis”, kurā filmējās kopā ar mammu. Šī dziesma tika iekļauta filmā “Likteņa ironija. Turpinājums”.

“Mūs ir pametis talantīgs režisors, pieticīgs un apburošs cilvēks, neticams profesionālis Mihails Hļeborodovs. Viņa video un filmu darbi vienmēr paliks atmiņā. Dusi mierā,” sacīja Orbakaite.

Mihails filmēja video “Rozā Flamingo” Aļonai Sviridovai. Viņa atzina, ka Hļeborodova nāve viņu šokējusi. “Man ir neticami žēl dzirdēt šādas ziņas,” sacīja dziedātāja. – “Daudzi man pietiekami tuvi cilvēki aiziet viens pēc otra. Protams, tas ir biedējoši, jo jūs saprotat, cik viss ir mainīgs un kā viss ir īslaicīgs. Man ļoti žēl, ka tā notika.

Lai arī pēdējā laikā ar Mišu neesam komunicējuši, tomēr tas laiks, ko pavadījām kopā, man palika patīkamā atmiņā. Var teikt, ka Miša ir tā pati persona, kas man radīja vārdu. Viņš vizualizēja manu tēlu. Mani sāka pieņemt tieši pēc Mihaila uzņemtajiem klipiem.”

Lasi vēl: Ir zināma informācija par Rēzeknē pazudušās 7 gadīgās meitenītes ģimeni; viņa ir pazudusi jau 3 diennaktis

Ļera Kudrjavceva atcerējās režisora cilvēciskās īpašības. Televīzijas vadītāja ievietoja klipu, kurā viņa filmējās. “Miša Hļeborodovs vairs nav,” viņa rakstīja. – “Es atceros, kā brašajos 90. gados mēs sēdējām Igora Saruhanova virtuvē. Miša toreiz bija savā virsotnē, viņš filmēja video visām mūsu zvaigznēm, talantīgs, laipns, pārsteidzošs režisors. Bet šo klipu Miša uzņēma Igora Krutoja mūzikai “Visa pasaule ir mīlestība””.

Leave a Comment