Pirmo reizi pēc 7 gadīgās Justīnes pazušanas sāk runāt tēvs; viņš stāsta tās dienas notikumus

Tēvs nekavējoties izstaigājis visu Rogovkas ciematu, prasot vietējiem, vai Justīni nav redzējuši, taču nekā, neviens nebija viņu redzējis. Ap deviņiem vakarā viņš sapratis, ka bez policijas iesaistes neiztikt.

Pagasts apgalvo, ka informācija par nosodošu ģimeni ir neprecīza. Patiešām, bāriņtiesa veica dzīvesvietas izmeklēšanu sakarā ar mātes paziņojumu, ka tēvs atstāj novārtā viņu atvasi. Tomēr pēc pārbaudes netika dokumentēti nekādi pārkāpumi.

Kā vakar tika ziņots, tad meitenītes meklēšanas taktika tika mainīta, tomēr meklēšana nekādā gadījumā netiks pārtraukta, līdz meitenīte būs atrasta.

5.maija vakarā meitenīte izgāja no savas dzīvesvietas, kas atradās Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkā un vēl nav atrasta. Iestādes visas nakts garumā ir veikušas Justīnes meklēšanu, izmantojot progresīvas tehnoloģijas un sabiedrības palīdzību, taču bez rezultātiem.

Kopš viņas pazušanas Valsts policija, sadarbojoties ar citām aģentūrām un iestādēm, ir veikusi neskaitāmas apkārtnes, tostarp akas un ūdenstilpņu, pārmeklēšanas.

Lasi vēl: Alla Pugačova modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs piedzīvoja ļoti skarbu situāciju un bija ļoti dusmīga

Lūdzu, aplūkojiet meitenītes attēlu un ja jums ir kāda informācija, kura palīdzētu viņu atrast, lūdzu zvaniet pa tālruņa numuru 67006734 vai 110.

 

Leave a Comment