Alla Pugačova modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs piedzīvoja ļoti skarbu situāciju un bija ļoti dusmīga

Atgādināsim, ka Valentīns Abramovičs Judaškins bija krievu modes dizaineris. Viņš aizsaulē devās 2.maijā. Pavisam nesen tika rīkotās modes mākslinieka bēru ceremonija uz kuru ieradās arī Alla Pugačova. 

Alla Pugačova ir ievērojama estrādes dziedātāja no PSRS un Krievijas. Viņa ir guvusi nepārspējamus panākumus ierakstu pārdošanas un popularitātes ziņā padomju mākslinieku vidū.

Atzinot viņas ieguldījumu, viņai 1991. gadā tika piešķirts prestižais PSRS Tautas mākslinieces tituls, kā arī ir saņēmusi dažādas citas atzinības. 1997. gadā viņa pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā un nodrošināja 15. pozīciju.

Māte Zinaīda Odegova, tēvs Boriss Pugačovs, brālis Jevgēņijs Pugačovs, meita Kristīna Orbakaite un dvīņi, mazbērni — Ņikita un Denijs, Klaudija.

 

Judaškins dzimis Maskavas apgabalā, Judaškins kļuva pazīstams 1980. gados, stilizējot Raisu Gorbačovu.

Viņš tiek uzskatīts par pirmo pēcpadomju dizaineri, kurš starptautiskajā modes pasaulē ienesis mūsdienu krievu izskatu, vienlaikus pārsteidzot kritiķus ar greznu teatralitāti, kā arī valkājamiem stiliem.

“Modes dizainers ar pasaules mēroga reputāciju, ar nevainojamu gaumi un stila izjūtu, viņš radīja ne tikai apģērbu – īstus mākslas darbus. Un viņa šovi vienmēr ir kļuvuši par grandiozu notikumu modes pasaulē,” stāsta kāds viņa paziņa.

Lasi vēl: 2023. gada maijs: piecas zodiaka zīmes pieņems liktenīgu lēmumu, bet tas nenāks viņām par labu

Atgādināsim, ka modes mākslinieks aizsaulē devās 2.maijā. Atvadu ceremonija norisinājās 6.maijā, uz kuru ieradās arī pati primadonna Alla Pugačova, tomēr viņa šeit piedzīvoja ļoti nepatīkamu pārsteigumu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment