Alla Pugačova modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs piedzīvoja ļoti skarbu situāciju un bija ļoti dusmīga

Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļu ziņām, pēdējos gados Judaškins cīnījās ar nopietnu slimību. Telegramas kanāls Shot atzīmē, ka 2016. gadā viņam tika diagnosticēts nieru v.ē.z.i.s ar m.e.t.as.t.ā.z.ē.m smadzenēs. 2023. gada martā pēc remisijas modes dizaineres stāvoklis sāka pasliktināties.

Par Primadonnas ierašanos no Izraēlas Maskavā kļuva zināms 3. maijā. Alla Pugačova atgriezās Krievijā nākamajā dienā pēc tam, kad paziņoja ziņas par Valentīna Judaškina n.ā.v.i. Viņš aizgāja mūžībā 59 gadu vecumā. Vairākus gadus dizainers cīnījās ar v..ē.z.i..

Judaškina bērēs Pugačovai nozagts pulkstenis 2 miljonu vērtībā. Dziedātāja Alla Pugačova, kura no Izraēlas lidoja uz Maskavu uz Valentīna Judaškina bērēm, nokļuva nepatīkamā situācijā.

Primadonna vērsās Iekšlietu ministrijas Kuncevska departamentā ar paziņojumu… Māksliniece sacīja, ka pazaudējusi pulksteni Hublot 2 miljonu rubļu vērtībā. Pēc Allas Borisovnas teiktā, pulkstenis pazuda dizainera bēru laikā.

Lasi vēl: “3 personīgās lietas, kuras nevajadzētu dāvināt mīļajiem”: tās var piesaistīt nelaimi un nepatikšanas

“Šo pulksteni man dzimšanas dienā uzdāvināja A faktora absolventi, un vakar Valentīna Judaškina bērēs Troekurovski es pamanīju, ka viņu vairs nav,” sacīja dziedātāja.

 

Leave a Comment