Pēc mākslinieka Aleksandra Ponomarenko došanās mūžībā sieva saņēmusi no viņa zīmīti

Raidījuma “Greizā spoguļa” mirušā mākslinieka Aleksandra Ponomarenko sieva Anna žurnālistiem stāstīja, ka viņas vīrs paredzēja savu aiziešanu mūžībā un jau iepriekš nosūtīja viņai pastkarti, kas pienāca jau pēc viņa nāves.

“… Viņš paredzēja savu nāvi. Tāpēc viņš jau iepriekš pasūtīja man dāvanu. Pēc viņa nāves es saņēmu no viņa puķu pušķi ar pastkarti. Pastkartē Saša rakstīja, ka viņš vienmēr būs klāt,” sacīja mirušā mākslinieka sieva.

Iepriekš televīzijas raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs paziņoja par krievu komiķa, šova “Greizais spogulis” zvaigznes Aleksandra Ponomarenko nāvi. Viņš par to rakstīja savā telegram kanālā. Mākslinieks miris no onkoloģijas, kuņģa vēža. Viņam bija 55 gadi.

Arī iepriekš vietne ROSTOV.KP.RU ziņoja, ka desmitiem cilvēku ieradās atvadīties no Aleksandra Ponomarenko, kurš tika apglabāts Rostovas apgabalā 2022. gada 26. decembrī.

Lasi vēl: Jeļena Golunova stāsta kuras zodiaka zīmes decembra nogalē aizsargās augstākie spēki

Ieeja dievnamā bija nokaisīta ar sēru vainagiem no vietējās administrācijas un draugiem, tostarp Andreja Malahova. Uz pēdējā bija rakstīts: “Ar dziļu bēdu sajūtu.” Cilvēki nesa sarkanas rozes. Daudzi dalījās, ka atceras viņu kā dzīvespriecīgu cilvēku.

 

Leave a Comment