Jeļena Golunova stāsta kuras zodiaka zīmes decembra nogalē aizsargās augstākie spēki

Ekstrasense Jeļena Golunova atklāj, kurām zodiaka zīmēm šis laiks būs zem augstāko spēku paspārnes. Jums viss izdosies, tikai jācer uz to labāko. 

Vērsis

Pēc ilgāka laika šīs zodiaka zīmju pārstāvju dzīvēs ienāks veiksme. Visi atvērtie jautājumi decembra beigās veiksmīgi atrisināsies. Panākumi būs arī privātajā dzīvē. Ja Vērsis atrodas attiecībās, tad viņa saikne ar partneri tikai nostiprināsies.

Vērsis nebaidās atrotīt piedurknes un smagi strādāt, lai sasniegtu lielisku atlīdzību. Viņi ir ambiciozi un mērķtiecīgi, un viņi jūtas visdrošāk, kad pastāvīgi krāj naudu. Vērsis ir pazīstams ar savu strādīgo raksturu, bet citi to uzskata par spītīgumu.

Vēzis

Augstākie spēki šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem piešķirs daudz enerģiju, kura palīdzēs visās sfērās. Turklāt decembra beigās Vēži var rēķināties ar daudzām noderīgām iepazīšanām un izdevīgiem darījumiem. Ja jūs esat vientuļi, pavisam drīz jūs satiksiet savu īsto mīlestību.

Lasi vēl: Šīm 3 Zodiaka zīmēm būs labākā nedēļa un Jaunais 2023. gads gaidāms daudzsološs

Vislabāk ir risināt problēmas, kad tās rodas, nevis atlikt tās uz vēlāku laiku. Tas ir tāpēc, ka mūsu viedokļi un lēmumi laika gaitā var mainīties, un mēs varam atcelt to, ko sākotnēji plānojām darīt.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment