Šīm 3 Zodiaka zīmēm būs labākā nedēļa un Jaunais 2023. gads gaidāms daudzsološs

Ir daudz veidu, kā izmantot ziemas sezonas burvību. Pirms jaunā gada sagaidīšanas varat sākt ar labu atpūtu un pašsajūtas rituāliem. Tikmēr Saules ceļojums caur Mežāzi var būt gan uzmundrinošs, gan produktīvs, jo trīs laimīgās zodiaka zīmes aizvadīs visu laiku labāko nedēļu no 26. decembra līdz 1. janvārim.

Šī ir dzīves joma, kurā jūs esat enerģisks un iezemēts, tāpēc noteikti iestādiet domu ”sēklas” nākamajam gadam! 26. decembrī Mēness apvienos spēkus ar Saturnu, kas palīdzēs pārvarēt emocijas un paskatīties uz lietām skaidrāk un vienkāršāk.

Nākamajā dienā Mēness pāries Zivīs, kuras mīl fantazēt, un 28. decembrī sekos patīkama apvienošanās starp Venēru un Neptūnu. Venēra par prioritāti piešķir tradīciju vērtību un ilgtermiņa meklējumus, savukārt Neptūns paspilgtina mūsu sapņus un fantāzijas, kas nozīmē, ka šis apburošais tranzīts jūs ne tikai bezgalīgi iedvesmos.

1. janvārī Venera veidos savienojumu ar Plutonu, kas nozīmē romantiskas attiecības, kas sākotnēji šķiet nevainīgas, bet var saasināties ātrāk, nekā jūs varat iedomāties. Uzliesmos kaislības, un savienojumi tiks uzlādēti ar magnētisko enerģiju.

Zivis

Jūs stiprinat savas saites un labāk saprotat savu draudzības un romantisko partnerattiecību vērtību. Tas jo īpaši attiecas uz 26. decembri, kad Mēness savienos Saturnu jūsu intīmo savienību. Jūs redzat sadarbību, kamēr citi veido svarīgu aliansi.

Lasi vēl: Noderīga informācija visiem ”WhatsApp” lietotājiem: no 1.janvāra tas daudziem lietotājiem tiks liegts

Citi var izvēlēties profesionālāku ceļu un izdomāt radošo pasākumu 2023. gadam. Lai gan mēs arī nevaram aizskart Venēras Plutona savienojuma nozīmi jūsu 1. janvāra attiecību kvadrantā, jo flirts var pārvērsties no nulles līdz iekārei acu mirklī. Sargieties no apšaubāmām liktenīgām darbībām un izmantojiet šo enerģiju, lai nodarbotos ar aktīvu dzīvesveidu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment