Noderīga informācija visiem ”WhatsApp” lietotājiem: no 1.janvāra tas daudziem lietotājiem tiks liegts

Pavisam nesen tika publiskota ļoti noderīga un interesanta ziņa visiem ”WhatsApp” lietotnes lietotājiem. Diemžēl no nākamā gada 1.janvāra daudziem lietotājiem šī lietotne tiks liegta. 

Ir ziņas, kas pārsteigs Whatsapp lietotājus. Tuvojas jauns atjauninājums. Līdz ar šo atjauninājumu šajos mobilajos tālruņos nedarbosies viena no lielākajām mobilajām aplikācijām pasaulē Whatsapp.

No noteikta datuma 49 dažādu viedtālruņu zīmolu un modeļu lietotāji vairs nevarēs saņemt atjauninājumus saviem tālruņiem, un galu galā pakalpojums pārtrauks darboties vispār.

Lai gan daži cilvēki var būt nobažījušies, ka viņu tālruņa operētājsistēmu neatbalsta WhatsApp, lielākajai daļai lietotāju par to nebūs jāuztraucas. Katru gadu WhatsApp pārstāj atbalstīt vairākus tālruņus, un arī šogad tas neatšķirsies.

Lasi vēl: Dvīņu brālis, uz ceļiem nostājies, skūpstīja rokas savam nelaiķim brālim, talantīgam māksliniekam, kurš nesen devies mūžībā

Whatsapp izlaidīs atjauninājumu, kas atkal apmulsinās pasaules iedzīvotājus. Pēc šī atjauninājuma izlaišanas Whatsapp nedarbosies dažos mobilajos tālruņos. Sociālajos tīklos jau ir reakcija uz Whatsapp vadību.

 

Nākošajā lappusē ir pieejams saraksts ar tālruņu modeļiem, kuriem lietotne tiks liegta

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate.io guvenilir mi</cite>

    I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

  • <cite class="fn">hamasaki koi</cite>

    Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Leave a Comment