Dvīņu brālis, uz ceļiem nostājies, skūpstīja rokas savam nelaiķim brālim, talantīgam māksliniekam, kurš nesen devies mūžībā

Pāris dienas atpakaļ cilvēkus pārsteidza skumja un negaidīta ziņa par talantīga mākslinieka un humorista aiziešanu mūžībā. Izcilais mākslinieks apglabāts tika vakar, 26.decembrī. 

Novočerkaskā notika Krievijas humorista Aleksandra Ponomarenko bēres. Mākslinieks nomira no vēža, kas viņam tika diagnosticēts pēdējā stadijā. Pirms nāves vīrietis ļoti cieta no sāpēm, bet līdz pēdējam cerēja uz dziedināšanu.

Bēdas neslēpj bojā gājušā mākslinieka dvīņubrālis Valērijs Ponomarenko. Viņš zaudēja ne tikai tuvu cilvēku, bet arī daļu no sevis. Nav iespējams bez drebuļiem skatīties uz vīrieti, kurš raud no skumjām.

Aleksandrs Ponomarenko tika apglabāts Rostovas apgabalā 26. decembrī. Novočerkaskā mākslinieks atrada savu pēdējo patvērumu.

“Greizā spoguļa” zvaigzne pēdējo pusotru dzīves gadu cīnījās ar šausmīgu slimību, izgāja 16 ķīmijterapijas kursus, zaudēja 20 kilogramus. Pirms nāves viņš zaudēja spēju staigāt, un viņa ķermeni klāja čūlas. Sieva viņu baroja ar karoti.

Tajā pašā laikā Ponomarenko līdz pēdējam cerēja, ka viņu izdosies izārstēt. Viņš nekļuva mazdūšīgs, viņš ticēja Dievam un lūdzās.

Mākslinieks apbedīts Sv.Georga baznīcā. Mirušās slavenības vecā māte gandrīz nevarēja noturēties kājās un neslēpa asaras acīs. Pirms gada pensionāre zaudēja vīru, un tagad viņa apglabā savu dēlu.

Lasi vēl: Šīm 2 zodiaka zīmēm būs sliktākā nedēļa, viņi nevarēs vien sagaidīt 2022. gada beigas

Pēc lūgšanas par mirušajiem humorista dvīņubrālis Valērijs nometās ceļos pie zārka. Vīrietis centās turēties un publiski neizpaust savas jūtas. Taču pēdējā brīdī bija neticami grūti – Valērijs noskūpstīja nelaiķa rokas un kaut ko čukstēja. Kad vīrietis piecēlās, sanākušie cilvēki ieraudzīja vīrieša acis, kas bija apsārtušas no asarām.

 

Leave a Comment