Ārsti izteikušies par to, cik ilgi dzīvos Anastasija Zavorotņuka jeb Vika no ”Mana mīļā aukle”

Šobrīd slavenā aktrise tiek ārstēta pēc jaunākajām metodēm, saskaņā ar kurām ārstiem jau ir izdevies glābt kādas pazīstamas personas dzīvību.

Kopš 2022. gada septembra Anastasija Zavorotņuka atrodas privātā klīnikā. 2019. gadā Anastasijai tika diagnosticēta neārstējama slimība. Ir liecības, ka slavenības patiesā diagnoze ir smadzeņu vēzis.

Saskaņā ar Krievijas žurnālistu radīto informāciju, uzturēšanās privātajā klīnikā maksā nopietnu naudu. Bijušais daiļslidotājs Pjotrs Černišovs pirms savas mīļotās sievas uzņemšanas slimnīcā veica finanšu darījumus, lai savāktu aptuveni 500 000 rubļu.

Klīnikas profesionālie darbinieki, kas sniedz medicīnisko aprūpi Zavorotņukai un citiem smagi slimiem pacientiem, ir augsti kvalificēti Krievijas ārsti. Anastasija tiek ārstēta saskaņā ar jaunākajiem sasniegumiem medicīnā, izmantojot tehniskos līdzekļus.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši naudas veiksmes periodu, kas skars trīs zodiaka zīmes: 1. – 25. janvāris

Anastasija atrodas ērtā palātā, kas aprīkota ar medicīnas personālu, skābekļa padeves punktu un daudzfunkcionālu gultu. Zavorotņuka ir nodrošināta ar satelīttelevīziju un Wi-Fi, kā arī gaisa kondicionētāju. Saskaņā ar izdevumu “Komsomoļskaja Pravda” ikdienas izmaksas slimnīcā svārstās no 39 000 līdz 94 000 rubļu.

 

Ārsti izsaka savas domas – turpinājumu lasi nākošajā lappusē

Leave a Comment