Pazīstamā ezotēriķe Vasilisa Volodina nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kam maijā būs galvu reibinošs laimests: bagātība, mīlestība un veiksme

Svari

Savukārt Svariem maija mēnesī būs ļoti laba pašsajūta. Pēc ekspertes domām, grūtības iespējamas vien mēneša pašā sākumā – 1. un 2.maijā. Taču tās nebūs tādas, ko nav iespējams pārvarēt. Pēc tam Svari gūs labumu pēc labuma – gan veiksmes, gan finansiālā ziņā. Tomēr, tas būs tikai ar vienu nosacījumu – ja Svari pirms tam ir cītīgi strādājuši, jo no gaisa nekas nekritīs un dāvanas “par skaistām acīm” nebūs.

Lasi vēl: Šajā Latvijas pašvaldībā pavisam drīz tiks mainīti noteikumi attiecībā uz naudas pabalstiem! Kuri to saņems?

Zvaigznes iesaka Svariem mēneša vidū atcerēties par saviem draugiem un ģimeni. Ir noteikti vērts tikties ar saviem draugiem un radiem – īpaši vecākās paaudzes pārstāvjiem. Turklāt ir svarīgi arī parūpēties pašam par savu labsajūtu: Vasilisa Volodina iesaka apmeklēt masāžas un citas vietas, kas jums ļaus justies labi un uzlādēs jūsu enerģiju.

Kāpēc uz augiem parādās miltrasa un kā no tās atbrīvoties

Zivis

Foto – Pexels

Visbeidzot, Volodina uzskata, ka trešā veiksmīgā Zvaigžņu zīme maija mēnesī būs Zivis – šis mēnesis Zivīm būs ļoti aktīvs.  Volodinas Zvaigžņu prognoze sola, ka viņiem izdosies nostiprināt savas pozīcijas un atgūt savu pašcieņu, kas bija zudusi. Zivis saņems apstiprinājumu saviem panākumiem, talantam un skaistumam – tieši tas, kas ilgu laiku šķita kaut kur zudis.

Lasi vēl: Liktenis nav lēmis: Zvaigžņu zīmju pāri, kuri agri vai vēlu izšķirsies – viņu kopā būšana nav iespējama

Vispatīkamākais maija periods Zivīm sagaidāms laikā no 17. līdz 21.maijam. Šajās dienās būs iespējamas tikšanās, kas laika gaitā mainīs šo cilvēku dzīves, būs arī kāda liktenīga tikšanās. Savukārt tām Zivīm, kas vēl aizvien ir vientuļnieki vai šķirteņi, ļoti liela iespēja satikt savu otro pusīti būšot tieši pēc 24.maija.

Lasi vēl: Zupa ar nūdelēm, pirmo reizi izmēģināju kafejnīcā, tagad gatavoju pati (iznāk lēti un vienkārši)

Kas attiecas uz naudas jautājumiem, Zivīm gaidāms stabils mēnesis, taču papildus ienākumus Volodina nesola, tamdēļ tērēties bez jēgas nebūs prāta darbs. Nav ieteicami arī dārgi pirkumi.

 

Leave a Comment