Pateicoties retrogrādam Merkuram, šīs zodiaka zīmes saskarsies ar pagātni. Jūs gaida īpašs pārsteigums

Retrogrādais Merkurs krasi mainīs viņu dzīvi.

Tuvākajā laikā trīs zodiaka zīmju pārstāvji varēs iegūt ko īpašu. Retrogrādais Merkurs radikāli mainīs viņu dzīvi, un pēc pārbaudījumiem un tikšanās ar pagātni sāksies neticamas laimes periods.

Dvīņi

Merkurs liks tev pieņemt sarežģītus lēmumus. Kādā brīdī tu nonāksi krustcelēs, taču tev nevajadzētu baidīties. Tu spēsi tikt ar visu galā, ja mainīsi savu attieksmi pret cilvēkiem.

Tevi gaida nopietnas pārmaiņas. Visas tās būs ļoti patīkamas un neticami priecīgas, lai gan sākumā viss šķitīs pavisam citādi. Tici brīnumiem.

Jaunava

Merkurs aizvedīs tevi atpakaļ uz pagātni. Tev nāksies pārdomāt daudz ko no jauna. Neļaujies skumjām, visas atmiņas un atbalsis no “vecās” dzīves ir dotas ne velti. Patiesībā tā ir liela laime.

Tev būs reta iespēja izanalizēt visus notikumus un atrast problēmu cēloni, kas traucēja tev virzīties uz priekšu. Un šī pieredze palīdzēs tev paveikt kaut ko lielu, kas noteikti nesīs augļus.

Lasi vēl: Ekonomējam naudu un saudzējam riepas: kur un kā pareizi uzglabāt automašīnas riepas pēc sezonas

Lasi vēl: Pāragri aizsaulē devies ietekmīgs uzņēmējs un biznesa cilvēks; viņš tika atrasts savā dzīvoklī

Auns

Retrogrāda Merkura darbības laikā tu būsi ierauts notikumu viesuļvētrā. Un tu atradīsies tā epicentrā. Sagatavojies tam, ka tuvākajā laikā tev nāksies smagi strādāt.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Un, ja visu darīsi pareizi, tad drīzumā tevi sagaidīs neticamas dāvanas. Turklāt tavā dzīvē atgriezīsies daļiņa pagātnes, kas tev tik ļoti pietrūka.

Leave a Comment