Pasaule mainīsies 2024. gadā: Tamāra Globa pastāstīja, ko gaidīt no Koka pūķa gada

Jaunā gada sākums nesīs tehnoloģisko avāriju briesmas, jābūt uzmanīgākiem uz ceļa, jāuzmanās no lidojumiem, biežāk bojāsies transports. Nākamais bīstamais periods – dienas janvāra beigās – februāra sākumā, marta trešajā dekādē, aprīļa sākumā un vidū, augusta trešajā dekādē un gandrīz visu septembri.

Iepriekš prognozēja, ka 2024. gada 19. septembris būs ļoti smaga diena pasaulei. Tamāra Globa uzskata, ka uz planētas var tikt izjaukts ekoloģiskais līdzsvars. Var būt plūdi, kas radīs lielas nelaimes, ka visa Zeme atradīsies uz katastrofas robežas. Pastāv jaunas Pand***jas draudi, nav izslēgts, ka vīrusi atkal dos par sevi zināt.

“2024. gadā var sākt jaunus drosmīgus projektus, ir jāmeklē investīciju sistēmas. Tiesām gads nav labvēlīgs, nav jāmeklē bagāts dzīvesbiedrs, viss ļoti ātri mainās,” saka astrologs.

Astroloģiskā pāreja no gada uz gadu būs enerģētiski ļoti spēcīgs brīdis, tāpēc izteiktās vēlmes piepildīsies. Jauno gadu labāk svinēt kopā ar tuviem cilvēkiem, bet nesarunāties, lai neuzstādītu negatīvu programmu.

 

Lasi vēl: Kāds ”Swedbank” klients saņēmis ziņu no bankas, ka ieguvis naudas balvu; viņš steidzas vērsties pie citiem klientiem

Kam ies grūtāk?

Auns

Gads ir ļoti interesants, spriež par jaunām iespējām un projektiem, nebaidieties rīkoties, nākotnē tas nesīs panākumus. Gads nav tikai perspektīvs, ne vienmēr būs materiālā atdeve, bet visas pūles tiks ieskaitītas. Būs peļņa, labi pirkumi, būs iespēja atrisināt ģimenes jautājumus. Par attiecībām jārūpējas martā, septembra beigās un oktobra pirmajā pusē.

Atceries, ka jārūpējas par to, kas tev ir, bet, ja attiecības ir nogurdinošas, labāk tās pārtraukt. Parūpējies par savu veselību, pavasara pirmajā pusē var dot par sevi manīt ieilgušas problēmas, pievērs uzmanību mugurkaulam.

Rūpīgāk ieskaties savā apkārtnē, tuvi cilvēki (lietišķajā sfērā) var maldināt. Otrajā pusgadā var aiziet darījumu partneri, bet tajā pašā laikā iespējamas jaunas aktivitātes.

Labi veiksies sportā, mīlestībā, svarīgi ir kaut ko iemācīties. Gada vidus un vasaras periods, ziemas sākums ir veiksmīgs.

 

Vērsis

Dzimušajiem zem šīs zīmes gads būs interesants. Vēršiem uzmanību pievērsīs pūķis, šis ir spilgtu ideju realizācijas, panākumu periods. Ja cilvēks centīsies kaut ko iegūt no dzīves, viņam veiksies.

Gada sākumā, pavasara otrajā pusē un vasaras periodā būs ideju īstenošanas laiks, laba peļņa, dzīve dos iespējas. Ja kaut kas aizķēries, tad lai aizķeras, nevajag būt spītīgam, tas liktenis tevi ir glābis. Dzīve pati visu kompensēs.

Gada otrā puse ir labvēlīga investīcijām, tās nesīs peļņu. Vasaras beigas un rudens būs labvēlīgs draudzībai, bet atceries, ka ir jātaupa nauda. Un gada beigās tev vajadzētu piebremzēt ar tēriņiem.

Lasi vēl: 48 gadu vecumā parkā atrasts Mi**s aktieris no zināmas filmas; neviens nenojauta par viņa nodomiem

Vecie draugi aizies, bet parādīsies jauni. Var atgriezties seni sakari un novecojuši piedāvājumi, kas šķitīs vilinoši. Bet vasarā un septembra beigās labāk neaizrauties ar vecām idejām un projektiem.

Ceļošana pavasarī un vasarā būs visveiksmīgākā, bet aprīlī pastāv zādzību risks.

Leave a Comment