Pasaule mainīsies 2024. gadā: Tamāra Globa pastāstīja, ko gaidīt no Koka pūķa gada

Pazīstama astroloģe ir sniedzis prognozi katrai zodiaka zīmei. Gads solās būt veiksmīgs gandrīz visiem, taču īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai.

2023. gads pakāpeniski nodod savas tiesības, drīz kalendārā būs 2024. gads – Koka pūķa gads. Ko gaidīt no jaunā gada? Atbild astroloģe Tamāra Globa. Pēc viņas teiktā, 2024. gads ir radīšanas gads, sākas jauns periods, kas ieilgs deviņus gadus.

2023. gads bija visu pretrunu kulminācija, un 2024. gads noritēs miera centienu zīmē. Un tas ir aktuāli visās planētas daļās, šis periods ieilgs līdz 2025. gada vidum. Finanšu ziņā Pūķa gads būs maigāks, jauniešiem būs daudz iespēju, un vecie noteikumi sāks pakāpeniski novecot.

Ar 2024. gadu sāksies jauns cikls, kas ilgs 19 gadus. Politiskajā arēnā parādīsies jaunas sejas, kurām būs nozīmīga loma valsts dzīvē. Tomēr sīkāk viņa neko neatklāj.

“Būs bīstamas krīzes, kas saistītas ar kodolenerģijas momentiem. Vietējā līmenī. Tas ir 2024. gada beigas – 2025. gada sākums,” sarunā ar Nadeždu Strēlnieku saka Tamāra Globa.

Sākot ar 2024. gada rudeni un turpmākos divus gadus draudi saglabāsies. Mēs redzēsim radikāli jaunu pasauli 2032. gadā.

Lasi vēl: Raimonds Pauls atklājis ko tagad vēlas darīt pēc sievas došanās mūžībā

Retrogrades planētas: akūtākie 2024. gada datumi

janvāra trešā decembra beigas un februāra pirmās dienas.

marta pēdējā nedēļa un aprīļa pirmās dienas,

aprīļa otrā nedēļa,

jūnija pirmās dienas,

augusta trešā dekāde,

decembra sākums

decembra pēdējās dienas (no 25. dienas).

Koka pūķa gads – kāds tas būs?

“Koka pūķis ir miera veidošanai, pasaules, ģimenes apvienošanai. Cilvēki centīsies viens otram palīdzēt, un šis ir tikai šī procesa sākums, tas ilgs 9 gadus. Augošais karmiskais mezgls ir pūķa galva, lejupejošais ir aste. Pūķi raksturo ceļa izvēle. Pūķis ir miermīlīga būtne, kas uzkrāj un krāj, bet dusmās tas ir briesmīgs,” saka Tamāra Globa.

Tomēr ir sagaidāms grūts periods. Kāds tas būs? Skaties!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment