”Pasaule būs badā”: Beidzot izskan dižās pravietes Vangas pareģojums uz nākošo 2024.gadu

Bulgāru gaišreģe Vanga nomira 1996. gadā, tomēr viņas gadu senās prognozes, tostarp princeses Diānas bojāeja, turpina izpausties.

Vanga ir paredzējusi, ka 2024. gadā tiks mēģināts veikt neparedzētu darbību pret Krievijas prezidentu V.l.a.d.i.m.i.ru P.u.t.i.n.u, ko veiks Putina tautiešiem piederoša persona.

Pamatojoties uz viņas prognozēm, globālā sabiedrība var paredzēt ekonomiskos satricinājumus un dabas katastrofas 2024. gadā. Vienlaikus viņa izstrādāja prognozi par jaunu līdzekļu atklāšanu Alcheimera Sl***bas un vēža ārstēšanai 2024. gadā.

 

2024. gadā būs vērojams ievērojams progress kvantu datoru izstrādē, kas revolucionāri mainīs tehnoloģiju jomu, ja ticēt Vangas prognozēm. Šie datori spēs veikt sarežģītus aprēķinus un datu analīzi vēl nebijušā ātrumā.

Lasi arī: Pol***ja nāk klajā ar nopietnu brīdinājumu cilvēkiem, kuri ikdienā lieto WhatsApp

Lasi arī: Retrogrādais Merkurs nav šķērslis: šīs trīs zvaigžņu zīmes līdz gada beigām var paspēt gūt vēl nebijušus panākumus

 

Acīmredzot nākamajā gadā gaidāms arī ekonomiskās spriedzes pieaugums. Baba pareģoja, ka, ekonomiskajai varai pārvietojoties no Rietumiem uz Austrumiem un pieaugot ģeopolitiskajām nesaskaņām, var tikt ietekmēta mūsu ekonomika.

Pieaugs kiberuzbrukumu skaits kritiskajai infrastruktūrai, piemēram, elektrotīkliem un ūdens attīrīšanas iekārtām.

 

Arī interesanti:  Mana tante kārtējo reizi ieradās mācīt mani par dzīvi, bet mans suns izrādījās gudrāks par mani un negribēja paciest viņas kaitinošo muldēšanu

Leave a Comment