Pārbaudi savu maciņu: Latvijā apgrozībā atrodas reta 2€ monēta, kuras vērtība var pārsniegt 2000€

Latvijā apgrozībā atrodas reta 2€ monēta ar Latvijas uzrakstiem, kuras vērtība sasniedz pat vairāk kā 2000€. Latvijas iedzīvotāji ir aicināti pārbaudīt savus maciņus. 

Ir dažas monētas, kuru vērtība ir daudz lielāka par to nominālvērtību. Monētu kolekcionāri ir gatavi maksāt lielas naudas summas par unikālām monētām, kurām ir daži unikāli elementi.

Žuvintas rezervātam veltītā Lietuvas 2 eiro jubilejas monēta izpelnījusies lielu kolekcionāru uzmanību. Interesanti ir tas, ka monētas puses rotā uzraksts “Dievs, svētī Latviju”.

Divu eiro jubilejas monētas ir īpašas, jo tās tiek izdotas tikai ierobežotā daudzumā. Tiem var būt augsta vērtība, un tie bieži ir reti sastopami, tāpēc monētu kolekcionāri tās patur. Arī to vērtība ar gadiem pieaug. Ja vēlaties to pārdot, ir svarīgi, lai monēta būtu labā stāvoklī.

Lasi vēl: Mūžībā aizsaukta talantīga latviešu māksliniece un gleznotāja: ”Viņa vienmēr paliks mūsu atmiņā”

Daudzu kolekcionāru uzmanību pievērsusi Lietuvas divu eiro monēta, kas izdota 2021. gadā par godu Žuvintas biosfēras rezervātam. Monētas pusēs ir iekalts Lietuvas nacionālā devīze “Brīvība, vienotība, labklājība”, bet uz monētas malas lasāmi vārdi “Dievs, svētī Latviju”.

 

Monētas fotogrāfiju varat apskatīt nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment