Tele2 un ”Zelta Zivtiņa” paziņo patīkamus jaunumus, tomēr ne visiem klientiem šis būs pieejams

Daudzpakalpojumu uzņēmums Tele2 ieviesis VoLTE tehnoloģiju, arī priekšapmaksas karšu klientiem, nodrošinot ātrākus zvanu savienojuma laikus un kvalitatīvākus balss un video zvanus. Tele2 ieguldījums šajā tehnoloģijā ir atmaksājies, jo tagad tā klientiem ir pieejama bez maksas.

 

Uzņēmums ir atzinis, ka VoLTE tehnoloģija ir pieejama iPhone, Samsung un Sony īpašniekiem. Par to, kuri tālruņu modeļi atbalsta VoLTE, varat uzzināt Zelta Zivtiņas vietnē.

Janvārī VoLTE tehnoloģija tika pieslēgta visiem Tele2 pēcapmaksas klientiem, un šobrīd 80 000 no viņiem to izmanto katru dienu. Tagad ikviens Tele2 priekšapmaksas karšu klients, kuram ir viedtālrunis, kas atbalsta VoLTE, balss zvana laikā var, piemēram, vienlaicīgi sūtīt attēlus WhatsApp lietotnē vai meklēt informāciju internetā, jo balss nodrošināšanai tiek izmantots 4G datu tīkls. komunikācijas. Līdz šim 4G tīkls bija paredzēts tikai mobilā interneta lietošanai.

Lai izbaudītu VoLTE savā Android viedtālrunī, klientiem vienkārši jāatjaunina sava tālruņa operētājsistēma. Savukārt iPhone tālruņiem ir jāpielāgo iestatījumi. Kā to izdarīt, var uzzināt “Zelta Zivtiņas” mājaslapā.

Zelta Zivtiņa turpina dominēt priekšapmaksas pakalpojumu tirgū, liecina tirgus pētījumu aģentūras “NIELSENIQ” dati. Līdz 2022. gada beigām tā tirgus daļa jauno priekšapmaksas karšu pārdošanas segmentā bija 65,9%.

 

Lasi vēl: “Viņu dzīve vairs nekad nebūs tāda pati!” Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmi, kurai pavasarī gaidāmas lielas pārmaiņas

 

Tele2 paziņojis, ka šogad sava mobilo sakaru tīkla attīstībā investēs 20 miljonus eiro. Investīcijas tiks novirzītas tīkla modernizācijai un 5G tehnoloģiju ieviešanai, kā arī tīkla jaudas uzturēšanai un jaunas datu pamatinfrastruktūras izbūvei.

Leave a Comment