Pāragri mūžībā devies izcils dziedātājs: ”Daudzu cilvēku bērnības elks ir pametis šo pasauli”

Medijos parādījās ļoti skumja informācija par kādu slavenu dziedātāju. Diemžēl vakar, 5.novembrī dziedātājs pāragri devies mūžībā vien 34 gados. 

34 gadu vecumā miris dziedātājs un reperis Ārons Kārters. Viņš bija grupas Backstreet Boys Nika Kārtera jaunākais brālis.

Vietnē TMZ teikts, ka Kārters sestdienas rītā tika atrasts miris savā vannā savās mājās Lankasterā, Kalifornijā. Viņa komandas pārstāvji apstiprināja viņa nāvi, ziņo PA.

Ārons Kārters pašā karjeras sākumā 1997. gadā

“Šobrīd ir ļoti slikts laiks, mēs cenšamies noskaidrot, kas notika un kāds bija tā iemesls,” viņi sacīja. “Mēs esam tikpat sarūgtināti kā visi un ceram, ka līdzjutēji varēs veltīt domas un lūgšanas viņa ģimenei.”

TMZ arī ziņoja, ka Losandželosas apgabala policija ieradās notikuma vietā ap pulksten 11:00 pēc vietējā laika (18:00 GMT), saņemot ziņojumu par noslīkšanu.

Lasi arī: Šīs 3 lietas tavās mājās ”izsūc” enerģiju, atbrīvojies no tām un tev kļūs vieglāk dzīvot!

Kārters sāka savu karjeru, atklājot puišu grupu Backstreet Boys vairākās turnejās un koncertos, kā arī viņam bija veiksmīga solo karjera.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos pēdējo video, ko dziedātājs ierakstīja pirms savs nāves, kā arī noskaties viņa slavenāko dziesmu, kamēr viņš vēl bija jauns puika 

Leave a Comment