“Par to gandrīz neviens nezina!” Oficiāli atklāta iepriekš noklusēta informācija par Mihaēlu Šūmaheru

Tiek veidots TV raidījums par patiešām skumju notikumu, kas noticis slēpošanas kūrortā. Tam būs piecas sērijas, un to rādīs Vācijas televīzijas kanāls.

Sākumā viņi runā par to, kas notika, kad Šūmahers krita un kas notika pēc tam. Slēpošanas instruktors Andrē bija tur, kad tas notika, un viņš par to runāja intervijā filmai. Viņš stāstīja, ka Šūmahers nolidoja no celiņa, atsitās pret akmeni, pēc tam nokrita un smagi atsita galvu pret akmeni.

Sadursme bija patiešām spēcīga, un tā lika Šūmaheram salūzt ķiverei. Bet, lai arī ķivere salūza, kamera uz tās palika savā vietā. Gideons sacīja, ka Šūmahers bija nomodā uzreiz pēc kritiena. Bet cilvēks, kurš atbildēja par situāciju domāja, ka Šūmaheram viss ir kārtībā. Šī iemesla dēļ ārstiem, kas nāca palīgā, bija vajadzīgs ilgs laiks, lai noskaidrotu, kas ar viņu īsti bija noticis.

Viņam pēc brīža  kļuva ļoti slikti, un viņam nekavējoties bija nepieciešama palīdzība. Viņš nevarēja palikt nomodā un viņam bija apgrūtināta elpošana, tāpēc ārstiem bija jāizmanto speciāls aparāts, kas palīdzēja viņam elpot, un uz sejas jāuzliek maska, lai iegūtu papildu skābekli. Helikopteram bija jānolaižas Slim**cā nelielā pilsētiņā Moutiers, lai viņam palīdzētu.

Tika nolemts, ka Šūmaheram jādodas uz speciālu Grenobles Slim**cu. Šajā Slim**cā ir ārsti, kas ir speciālisti, kas palīdz cilvēkiem ar smadzeņu traumām.

“Ja Šūmahers Meribelas kūrortā būtu zaudējis samaņu, viņam nekavējoties tiktu pieslēgts skābeklis un viņš tiktu nogādāts Grenobles Slim**cā. Mihaels būtu saņēmis ārstēšanu 45 minūtes agrāk,” sacīja Gideons. Smadzeņu traumas gadījumā viņš teica: Tas ir tikai dažu minūšu jautājums. Viss varēja būt krietni savādāk.

Pēc negadījuma Šūmaheram tika veikta operācija, un viņš tika mākslīgi  iemidzināts, lai palīdzētu smadzenēm dziedēt. Viņš ilgi gulēja un tika atmodināts tikai nākamā gada vasarā. Kopš tā laika viņš nav redzēts sabiedrībā, un viņa ģimene viņa stāvokli pamatīgi slēpj.

Leave a Comment