Meita lūdza pieskatīt mazdēlu, kamēr pati ārstējās slimnīcā. Bet es biju šokā, uzzinot, kādi pienākumi mani sagaida!

Kad piedzima mana meita, labākā draudzene paskatījās uz dzimšanas datumu un laiku un pēc tam neapmierināti noklakšķināja ar mēli. Kā tagad atceros, ko viņa teica: “Meitene būs labsirdīga, tikai viņai būs jācieš attiecībās ar vīriešiem, kamēr atradīs savu laimi.”

Es neticēju ne karmiskām attiecībām starp vīrieti un sievieti, ne astroloģijai kopumā. Bet es pieņēmu savu draudzeni kopā ar visiem viņas hobijiem – viņa ar to pelna naudu un diezgan daudz.

Pagāja gadi, un es pilnībā aizmirsu draudzenes prognozi. Ar manu meitu viss bija kārtībā, vismaz man šķita, ka viņas laulība ir veiksmīga. Bet neilgi pirms otrā mazbērna piedzimšanas, es biju lieciniece meitas un viņas vīra sadzīves kārtībai un nespēju savaldīties.

Rezultātā manas meitas laulība nonāca uz šķiršanās robežas, viņa raud un saka, ka pie visa esmu vainīga es. Savu znotu pat kilometra attālumā vairs nevēlos redzēt. Tad es atcerējos savas draudzenes vārdus.

 

Karmiskās attiecības starp vīrieti un sievieti

Man pašai ar vīru ir ļoti paveicies. Mēs ilgi strādājām kopā, lai atvērtu tūrisma biznesu. Tagad klājas grūti, bet veiksmīgajos gados mums izdevās iekrāt pieklājīgu naudas summu un nopirkt divus jaukus mājokļus – vienu sev un otru meitai.

Mūsu atvasei dzīvokli izvēlējāmies rūpīgi. Gaidījam, kamēr viņa beigs studijas, atradīs pirmo stabilo darbu un uzdāvinājām atslēgas kā simbolisku dāvanu.

Toreiz darbu kļuva vairāk, un mēs pastāvīgi bijām ceļā. Viss notika tik ātri, ka man pat nebija laika kārtīgi iepazīties ar meitas izredzēto, kurš jau bija izteicis viņai laulību piedāvājumu.

 

Tikšanās ar znotu

Meita bija septītajās debesīs no laimes, un jaunais cilvēks izskatījās pieklājīgs un izglītots. Vienīgi viņa alga nebija īpaši liela – viņš strādāja loģistikas uzņēmumā, kas sniedz pakalpojumus būvniecības biznesam. Nezinu, ko viņš tur konkrēti darīja, bet izskatījās solīdi – vienmēr svaigā kreklā un uzvalka biksēs.

Lasi vēl: Obligātās apdrošināšanas jeb OCTA pārstāvji publicējuši ļoti uztraucošu ziņu visiem, kuri šo lieto!

Lasi vēl : Ekstrasenses Merilinas Kerro pareģojums svētkiem : Šīm 3 Zīmēm tuvākajās dienās sagaidāma milzīga veiksme

Kāzas, pirmais mazbērns, tagad gaidāms otrs mazulis. Mēs ar vīru palīdzam, cik varam, jo ​​meita bija dekrēta atvaļinājumā, bet ar znota algu visam nepietika. Tāpēc mēs bieži vien jaunajai ģimenei sniedzam finansiālu atbalstu vai dāvinām tehniku, ko varam atvest no ārzemēm.

Nesen meita man piezvanīja un sacīja, ka viņai jāiet slimnīcā uz saglabāšanu. Viņa lūdza mani pāris nedēļas pieskatīt mazdēlu. Pirms meita devās uz ārstniecības iestādi, es atnācu pie viņas, lai uzzinātu, kāda viņu ģimenē kārtība, kur atrodas dažādas lietas un kādu ēdienu gatavot.

Iedomājies manu pārsteigumu, kad izrādījās, ka man ne tik daudz būs jārūpējas par mazdēlu, bet gan par meitas vīru! Vismaz tāds iespaids man radās.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment