Par godu Latvijas hokejistu vēsturiskajam panākumam saeima izziņo priecīgus jaunumus visiem Latvijas iedzīvotājiem!

Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) paziņojis, ka tiek veikti pasākumi, lai pirmdienu, 29.maiju, Latvijā noteiktu par brīvdienu kā veltījumu Latvijas hokeja izlases sasniegumam bronzas medaļu nodrošināšanā.

Politiķis savā ierakstā informēja, ka šobrīd kā Saeimas priekšsēdētājs par šo jautājumu sazinās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV), Rīgas pili un kolēģiem Saeimas deputātiem.

Pagaidām konstitucionālo tiesību atzītā autoritāte un bijušais Saeimas Juridiskā biroja padomnieks Edgars Pastars, kurš šobrīd pilda Finanšu nozares asociācijas pārstāvja un zvērināta advokāta pienākumus, ar mikroblogošanas platformas “Twitter” starpniecību nāca klajā ar brīdinājuma vēstījumu.

J. Pastars norādīja, ka gadījumā, ja diena, kas paredzēta ārsta apmeklējumam, pārbaudēm vai tiesas sēdēm, tiktu pārcelta uz sestdienu, neparedzētais lēmums, visticamāk, radīs vairāk haosa nekā ieguvums no rīta.

Lasi vēl: Diemžēl šodien Latvijas valsts iedzīvotajiem nepatīkama diena elektrības ziņā: ”Labāk izslēdziet TV”

Sīkāka informācija šobrīd nav pieejama. Komentāros gan cilvēki uzsver, ka būtu priecīgi, ja tiešām tas tā būtu, tomēr daudzi uzskata, ka labprāt gribētu brīvdienu, taču citu dienu.

 

Leave a Comment