Noticis traģisks incidents, kurā bija iesaistīta slavena dziedātāja un viņas ģimene

Pavisam soctīklos parādījusies šokējoša informācija par kādu populāru dziedātāju un viņas ģimeni. Kā vēsta mediji, tad dziedātāja cīnās par savu dzīvību, bet dziedātājas 15 gadus vecā mazmeita nomira pirms mediķu ierašanās.

Maskavā Vesonova ielā notika traģisks incidents, kurā bija iesaistīta Krievijas slavenā dziedātāja un viņas ģimene.

Incidentā cieta 66 gadus vecā Anna Veski, slavenā krievu dziedātāja, vairākkārtēja Gada dziesmas laureāte un populāra 80. un 90. gadu dīva. Padomju un igauņu dziedātāja Anna Veski ir labi pazīstama vecāka gada gājuma cilvēkiem.

Vislielāko popularitāti viņa baudīja 80. un 90. gados, kad tādas dziesmas kā “Akkia lahella”, “Oi, Heute”, “Suomen gallupit” un “Keltiset lehdet” kļuva par īstiem mūzikas hitiem.

Nesen tika ziņots, ka Anna Veski kopā ar meitu un mazmeitu no Tallinas ieradās Maskavā, lai piedalītos kā goda viešņa mūzikas konkursā “Svaigais vilnis” pēc seno draugu Jaroslava Doronova un Poļinas Gagarinas uzaicinājuma.

Centrālā prese vēsta, ka Vesku ģimene pirmo svinību priekšvakarā nolēma doties nakts braucienā uz Maskavu. Diemžēl populārā dziedātāja un viņa meita tika atzītas par vainīgām noziedzīgā nolaidībā pie automašīnas stūres, kuru vadīja dziedātājas 15 gadus vecais brāļadēls Jozefs.

Lasi vēl: Veiksme jau uz sliekšņa: Trīs zodiaka zīmes, kurām drīz laime līs kā no pārpilnības raga

Jaunietis bez vadītāja apliecības zaudēja kontroli pār slapjo ceļa segumu un bija spiests iebraukt grāvī, lai izvairītos no mikroautobusa. Dziedātājas 15 gadus vecā mazmeita nomira pirms mediķu ierašanās. Pati dziedātāja cīnās pār savu dzīvību slimnīcā.

 

COMMENTS

Leave a Comment