Nostradamus četri Baisi pareģojumi atlikušajam 2024. gadam; Viss var kļūt vēl sliktāk

16. gadsimta franču astrologs un gaišreģis Nostradams joprojām aizrauj cilvēkus pat pēc pieciem gadsimtiem.

Viņa noslēpumainie raksti, izdoti 1555. gadā kā “Les Propheties”, ir kļuvuši par pastāvīgu izpētes un diskusiju objektu.

Daudzi uzskata, ka viņa pravietojumi paredzēja tādus vēsturiskus notikumus kā Londonas Lielo uguni, Hir**imas un Nag**saki notikumus un citus.

Pat pēc savas aiziešanas 16. gadsimtā, franču gaišreģis Nostradams turpina piesaistīt uzmanību visā pasaulē. Viņa noslēpumainie raksti, izdoti 1555. gadā ar nosaukumu “Les Propheties”, jau gadsimtiem ilgi tiek analizēti un interpretēti.

Daudzi uzskata, ka viņš pareģoja vēsturiskus notikumus, kuri piepildījās viens pēc otra. Tikai pēc tiem cilvēki beidzot sāka par viņu interesēties un saprast, ka aiz tā visa tiešām slēpjas, kas daudz vairāk.

Vai Nostradama prognozes par 2023. gadu patiešām piepildījās? Sky History norāda uz vienu no viņa prognozēm, kas šķietēji attiecas uz mūsdienu realitāti.

Nostradams teica: “Tik augsti pacelsies kviešu krūms / Tas cilvēks ēdīs savu līdzcilvēku.” Šis simboliskais izteikums varētu atspoguļot finansiālās grūtības, kuras mūsdienās piedzīvo daudzi cilvēki, ņemot vērā dramatisko inflācijas pieaugumu daudzās valstīs, ko atspoguļo arī ziņu virsraksti.

Turklāt Nostradams paredzēja arī citus notikumus 2023. gadam, tostarp lielu globālo krīzi , klimata krīzes pasliktināšanos un pieaugošus pil**oņu nemierus. Šie pareģojumi, kaut arī radās pirms vairākiem gadsimtiem, joprojām rada diskusijas par viņa pravietojumu spēku un to interpretāciju mūsdienu kontekstā.

Gaidāma klimata krīze 2024. gadā?
Vēl viena aizraujoša prognoze liecina par nākotnes klimata straujām izmaiņām.

Nostradams šķietēji jau gadsimtiem atpakaļ paredzējis smagus laikapstākļus, ar kuriem mūsu sabiedrība saskaras šodien – spēcīgas vētras, meža ugunsgrēki un nepārtraukti paaugstināsas temperatūras.

Viņš ir ierakstījis četras rindkopas, kurās minēta izžuvusi zeme un plūdi, kas varētu būt metaforiskas attēlojumi šīm klimatiskajām izmaiņām.

Sky History raksta par Nostradama prognozēm, kurām varētu būt sakars ar mūsdienu notikumiem. Viņš brīdinājis par “lielu ba*, ko izraisa pestifera vilnis”, kas, šķiet, atspoguļo cunami sekas lauksaimniecībā un var izraisīt kaites un ba** cēloņus.

Ja šīs vīzijas ir precīzas, tas liecina par iespējamām turpmākajām postošām klimata izmaiņām un to sekām nākamajos gados. Šādi notikumi mudina izprast Nostradama pravietojumu un to iespējamo ietekmi uz mūsdienu sabiedrību un vidi.

Tomēr tas ir tikai pirmais pareģojums 2024. gadam, lūk arī pārējie Trīs…

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment