Strēlniekam jābūt piesardzīgam, bet Skorpionam jākontrolē emocijas; Dienas prognoze 17. jūlijam visām zīmēm

2024. gada 17. jūlijs ir diezgan izaicinošs un pārdomu pilns, liekot jums izdarīt izvēli. Eksperti iesaka pievērst uzmanību Visuma zīmēm un norādēm.

Portāla Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas sagaidāms no šīs dienas katrai zvaigžņu zīmei.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šī ir labvēlīga, enerģijas pilna diena, kas palīdzēs uzsākt jaunas, daudzsološas lietas un projektus. Dienas pirmajā pusē gaidāma svarīga un nozīmīga tikšanās, bet otrajā daļā esi gatavs mainīt plānus un rīcību atkarībā no apstākļiem.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērši šodien var baudīt laimi personīgajā dzīvē. Gaidāma patīkama saskarsme un labas pārmaiņas. Tomēr nevajadzētu uzsākt jaunus darījumus un projektus, labāk nodarboties ar rutīnas darbiem un mājas darbiem. Diena ir labvēlīga ceļošanai, iepazīšanai un tikšanās reizēm.

Perseīdu zvaigžņu lietus sāksies jau 17. jūlijā; Līdz kuram datumam jūs varat vērot krītošās zvaigznes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šodien veiksmīgi atrisinās visas savas problēmas. Ir svarīgi rūpēties par savu veselību. Dienas pirmā puse var būt problēmu pilna, taču pēc pusdienām viss uzlabosies. Vakarā ieteicams atpūsties vai apmeklēt sporta zāli.

Lasi arī: Tuvojas barga ziema: vasaras karstums neko labu neliecina un tas visticamāk novedīs pie šī!

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem svētdiena būs grūta. Plānus var izjaukt apstākļi, taču vakarā sagaida liela laime personīgajā dzīvē. Vientuļajiem Vēžiem būs kāda liktenīga tikšanās, savukārt ģimenes locekļi varēs pavadīt patīkamu laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām nāksies atrisināt kādu konfliktu, cenšoties to darīt saudzīgi, lai nesarežģītu jau tā sarežģīto situāciju. Neskatoties uz to, ka šī ir brīvdiena, tev vajadzētu censties pabeigt iesāktās lietas, pārliecība par to pabeigšanu būs panākumu atslēga.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment