Nostradamus četri Baisi pareģojumi atlikušajam 2024. gadam; Viss var kļūt vēl sliktāk

Vai 2024. gadā sagaidāmi vairāk ģeopolitisko situāciju?
Nostradama prognozes attiecas arī uz iespējamiem ģeopolitiskām problēmām. Eksperti, ņemot vērā Ķīnas augošo globālo ietekmi, spekulē par jaunu spriedzi  starp Ķīnu un ASV.

Nostradama četrrindēs ir minēti fragmenti par vairākām situācijām un sarkano pretinieku. Vai “sarkanais pretinieks” varētu simbolizēt Ķīnu, un vai šīs rindas varētu norādīt uz jūras savstarpējo sacenšanos? Ņemot vērā Ķīnas spēcīgos jūras spēkus, nav izslēgta iespēja, ka var rasties diplomātiski strīdi.

Šādi pravietojumi mudina mūs rūpīgi pārdomāt Nostradama vārdus un to iespējamo ietekmi uz mūsdienu starptautisko drošību.

Karaliskais nemiers 2024. gadā?
Nostradama raksti atklāj iespējamus karaliskos precedentus. Lai gan dažas interpretācijas min karalienes Elizabetes II aiziešanu 2022. gadā, šis aspekts var būt saistīts ar Nostradama izpētītāja Mario Readinga redzējumiem.

Nostradams min figūru, ko sauc par “salu karali”, kas no strīdiem un spiestu atkāpties ar spēku. Šī figūra varētu simbolizēt situāciju, kad “kāds bez karaliskās zīmes” pieņem varu.

Readinga analīze norāda, ka šis apraksts varētu attiekties uz situāciju, kad karalis Čārlzs III ir spiests atteikties no troņa un vietā viņam troņu pārņem princis Harijs, nevis princis Viljams, kā bija gaidīts. Tomēr, šādi notikumi šķiet maz ticami ņemot vērā nesenos notikumus.

Jauns pāvests 2024. gadā?
Sky History ziņo, ka Nostradamus ir pareģojis iespējai par jaunu pāvestu 2024. gadā. Ņemot vērā, ka pašreizējais pāvests Francisks ir jau cienījamā vecumā un cieš no dažādām problēmām, šķiet, ka Svētā Krēsla var būt gaidāma pārmaiņa.

Tomēr Nostradams arī brīdina, ka šis jaunais vadītājs būs “vājināts redzējumā” un ieņems savu amatu uz ilgu laiku. Šāda “vājināta redzējuma” interpretācija joprojām ir skaidrojama un rodas daudzi jautājumi par to, kā tas varētu ietekmēt nākotnes notikumus Svētajā Krēslā un pasaules līmenī.

Leave a Comment