Noskaidrojuši ar ko tagad nodarbojas bijušais ministrs Pavļuts – pēc trīs mēnešiem mājsēdē, viņš atradis jaunu darbu

Pavļuts tagad strādā kā padomdevējs vietējam jaunuzņēmumam “Longensis” un atgriezies arī lektora amatā, kas bija viņam ierasts.

Pavļuts raksta internetā, ka pēdējos piecus gadus viņš strādājis kā ievēlēts politiķis, veicot augstāko pienākumu, kas jebkuram pilsonim ir pieejams – kalpojot savai valstij. Viņš uzskaita dažādus politiskos amatus, tostarp to, ka strādāja kā veselības ministrs.

Eksministrs paziņojis, ka viņš kopš pērnā gada decembra ir strādājis no mājām, un ikdienā sekojis līdzi saviem bērniem, kā arī baudot grāmatu lasīšanas prieku. Tomēr, tagad viņš atgriezies profesionālajās gaitās, bet savā ‘LinkedIn’ profilā viņš neatsaucas uz savu esišo nodarbi kā algotu darbu

Saskaņā ar publiski pieejamajiem datiem “LinkedIn” profilā, Pavļuts ir kļuvis par padomdevēju jaunuzņēmumā “Longenesis”, kas specializējas veselības tehnoloģijās un strādā pie farmācijas industrijas klīnisko pētījumu procesu paātrināšanas, vienlaikus nodrošinot drošu un caurskatāmu pacientu datu apstrādi. Uzņēmuma produkti ļauj slimnīcām, ārstiem, un pētniekiem sazināties tieši, vienlaikus nodrošinot atbildīgu biomedicīnas datu pārvaldi. Pavļuts izsaka pagodinājumu iespējai ieguldīt savā vadības un veselības nozares pieredzē, lai palīdzētu radīt labāku nākotni.

Pavļuts mēģina skaidrot, ka viņa profesionālās darbības nav tieši saistītas ar darba attiecībām. Viņš uzskata sevi par padomdevēju, nevis strādājošu darbinieku un tādējādi nav uzsācis “darba gaitas”.

 

Saskaņā ar to, ko politiķis ir publiski paziņojis, viņš ir atgriezies lektora lomā un strādā kā vieslektors Rīgas Ekonomikas augstskolā, turklāt viņš arī strādā kopā ar uzņēmuma “Master Training” vadītāju un savu draugu Kārli Apkalnu, piedaloties apmācību pasākumos. Pavļuts savās lekcijās koncentrējas uz organizāciju sadarbības, adaptīvās vadības un citām biznesa prasmēm.

Lasi vēl: “Viņi gandrīz nekad nešķiras..”: sievietes ar šādiem vārdiem padara vīriešus trakus

Pavļuts nolēma nepasniegt atbildi uz jautājumu, vai viņš ir noslēdzis darba līgumus ar   “Longenesis”, vai viņš strādā par brīvu.

 

 

Leave a Comment